ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.09

"ΟΜΟΦΩΝΑ".... ΤΟ COMMITTEE ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΕΝΑΝΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΛΣ..


Επιμένει το Committee στην θέση του για αυτόνομο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Τη θέση αυτή διατύπωσε και στην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στη συνάντηση που είχε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Στην ανακοίνωση του Committee αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα τρέχοντα ναυτιλιακά θέματα, κυριότερο των οποίων είναι ο πρόσφατος διαχωρισμός του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος και εξηγήθηκε στην κ. Υπουργό η ομόφωνη θέση της πλοιοκτησίας επί του θέματος.

Τονίσθηκε δηλαδή ότι είναι απολύτως αναγκαίο για την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία και ιδίως για το εθνικό νηολόγιο ο Διοικητικός φορέας αυτής να είναι ένα ξεχωριστό και αυτοτελές Υπουργείο, που λειτουργεί ως ένα ενιαίο και συμπαγές σύνολο και καλύπτει όλες τις υποδομές και δραστηριότητες της εμπορικής μας ναυτιλίας.

Ότι είναι επίσης απολύτως αναγκαίο, το αυτοτελές αυτό Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, να το λειτουργεί ένα εξίσου ενιαίο και συμπαγές Λιμενικό Σώμα, που εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και που στηρίζει την απαιτουμένη εμπιστοσύνη. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: