ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

Το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης σύσσωμο οδηγεί την Χώρα στην χρεωκοπία και στην αποσταθεροποίηση

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗ Η. ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ
Μπροστά στην σημερινή εκρηκτική συγκυρία, και στον συνδυασμό δημοσιονομικής κατάρρευσης, κοινωνικής έκρηξης και πολιτικής αποσταθεροποίησης που διαφαίνεται στον ορίζοντα, αποκαλύπτεται ανάγλυφη η τεράστια πολιτική ευθύνη των δυνάμεων που κυβέρνησαν την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Οι φάσεις που οδήγησαν στην σημερινή εθνική χρεωκοπία είναι:

1. η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ με την «δημιουργική λογιστική» της κυβερνήσεως Σημίτη,

2. η πλήρης αποτυχία εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας και κατάργησης του πελατειακού συστήματος και η διόγκωση της διαφθοράς επί της ιδίας, υποτίθεται εκσυγχρονιστικής κυβερνήσεως,

3. η «απογραφή» της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, που εξέθεσε την χώρα ως αναξιόπιστη,

4. η πλήρης αποτυχία του οικονομικού επιτελείου Αλογοσκούφη να εξυγιάνει και να ανασυγκροτήσει την ελληνική οικονομία και η τερατώδης διόγκωση του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος, οι χιλιάδες διορισμοί ημετέρων, η ίδρυση άνω των 600 δημοσίων οργανισμών(!), αλλά και το πρωτοφανές κύμα διαφθοράς και τα κολοσσιαία σκάνδαλα.

Αυτά στοιχειοθετούν το γεγονός ότι η εξευτελιστική υπαγωγή του υποτίθεται κυρίαρχου ελληνικού κράτους σε καθεστώς κοινοτικής επιτήρησης και η επαπειλούμενη προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οφείλονται στην ανεύθυνη, λαϊκιστική και διαβλητή πολιτική και των δύο κομμάτων εξουσίας, που εναλλάσσονται στην διακυβέρνηση της χώρας την τελευταία τριακονταπενταετία.

Απόδειξη της συνολικής αποτυχίας του σημερινού δικομματικού συστήματος και των παραφυάδων του αποτελεί η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ της σημερινής κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος να λάβουν τα επείγοντα εξυγιαντικά μέτρα που απαιτούνται άμεσα για την δημοσιονομική σωτηρία της χώρας. Αλλά και η εκκωφαντική σιωπή και απουσία σοβαρών και επεξεργασμένων προτάσεων από την αντιπολιτευόμενη. Μέτρα όπως η πλήρης αναστολή των διορισμών στο δημόσιο για μία πενταετία, η δραστική περιστολή της δημοσιονομικής σπατάλης, η είσπραξη των οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών και η δίωξη της εισφοροδιαφυγής, η πάταξη της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς, και κυρίως ο διορισμός στα δημόσια αξιώματα ικανών και αδιάβλητων προσωπικοτήτων, θεωρούνται αδιανόητα για τις πολιτικές δυνάμεις του σήμερα. Αυτές απεναντίας στηρίζουν την αναπαραγωγή της πολιτικής τους ισχύος στο πελατειακό σύστημα, στην διαπλοκή, στην προαγωγή μετριοτήτων και ευνοουμένων, στην συντήρηση ενός κράτους ανίκανου, τυραννικού για τον πολίτη και τον επιχειρηματία κράτους.

Η κρίση επιδεινώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, και σύντομα η χώρα μας θα βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το σημερινό πολιτικό σύστημα εγγίζει πλέον τα όριά του. Το τέλος της περιόδου της Μεταπολίτευσης θα έρθει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μία νέα, σύγχρονη και πραγματική δημοκρατία πρέπει να διαδεχθεί την αποτυχημένη κληρονομική ολιγαρχία των δύο σημερινών κομμάτων εξουσίας. Η ελληνική κοινωνία διαθέτει προσωπικότητες ικανές να αναλάβουν την ευθύνη και το πολιτικό κόστος των γενναίων αποφάσεων που απαιτούνται για την σωτηρία και την ανασυγκρότηση εκ βάθρων της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: