ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.09

Η Ντόρα και τα ΜΜΕ



Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Η κ. Ντόρα ζητεί να υπερψηφισθεί για να επεκτείνει όπως λέει τη Νέα Δημοκρατία στον κεντρώο χώρο.

Τι είναι όμως ο κεντρώος χώρος;

Κατά κανόνα ο χώρος αυτός αποτελείται από μη πολωμένα και μη φανατικά άτομα (ο φανατισμός κατά ένα μεγάλο σοφό υπάγεται στην περιοχή της παθολογίας). Τα άτομα αυτά κατά κανόνα είναι αυτά που αποκαλούται από όλα αυτά τα μισθωμένα όργανα, ελληναράδες, κτλ.

Δηλαδή είναι πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα και τον ελληνισμό και τιμούν την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό. Κατά κανόνα είναι σκεπτόμενα άτομα.

Ο κεντρώος χώρος εφόσον ενεργοποιηθεί, είναι αυτός που βγάζει κυβερνήσεις της πλευράς προς την την οποία κλίνει.
Από τα ανωτέρω φαίνεται αστείος ο ισχυρισμός της κ. Ντόρας ότι θα διευρύνει αυτή η παγκοσμιοποιημένη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στον κεντρώο χώρο.

Δεν υπάρχει κανένας πραγματικά κεντρώος που θα ψήφιζε τη Νέα Δημοκρατία με αρχηγό την κ. Ντόρα γνωστής ούσης της διαχρονικής αντεθνικής παγκοσμιοποιημένης της πολιτικής σε όλα τα εθνικά θέματα (σχέδιο Ανάν, Μακεδονικό-κατωτέρω επισυνάπτω αποσπάσματα από την επιστολή των Παμμακεδονικών Οργανώσεων όλου του κόσμου προς την κ. Ντόρα που αποκαλύπτεται νας ψεύδεται, Θράκη, Αιγαίο, πρόσκληση της από Νταβούτογλου στην κατεχόμενη Κύπρο να πιούν καφέ χωρίς να αντιδράσει, μη κατοχύρωση της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από άγνοια ή μάλλον από άλλους προφανείς λόγους, και άπειρα ων ουκ έστιν τέλος).

Συνεπώς με την κ. Ντόρα ως αρχηγό θα έχουμε πλήρη συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας (ακόμα και αν δεν ληφθούν υπόψη άλλα γεγονότα που αποσιωπούνται ευλαβικά τώρα, ως SIEMENS, Aegean, κτλ) με αποτέλεσμα τη συνένωση της, όπως θα έχει καταντήσει, με το έτερο πανομοιότυπο της κόμμα εξουσίας.

Και ένα από τα σοβαρά παγκοσμιοποιημένα <<αστεία>> του γνωστού μισθωτού του CDRC του κ. Σόρος, Παυλου Τσίμα.

Αναφερόμενος στο σύνθημα του κ. Σαμαρά ότι προσβλέπει σε μία Ευρώπη των Εθνών, το χαρακτήρισε ακροδεξιο σύνθημα γιατί όπως περίπου είπε η ΕΕ προσβλέπει σε μία Ευρώπη όχι των Εθνών. Βέβαια ο παγκοσμιoποιημένος νεοταξικός υποστηρικτής της κ. Ντόρας πήρε την πρέπουσα απάντηση από τον συνομιλητή του κ. Αβραμόπουλο. Εκεί καταντήσαμε.

Να είναι ακροδεξιός κατά την κ. Ντόρα και τον συνοδοιπόρο της κ. Παύλο Τσίμα όποιος σέβεται την πατρίδα του και δεν ακολουθεί τα προστάγματα του Σόρος και της Νέας Τάξης.



Τέλος η εταιρία Aegean χρησιμοποιησε σήμερα το <<σλόγκαν>>, Τώρα η Aegean σας πηγαίνει Κωνσταντινούπολη.

Όποιος γνωρίζει την περίπτωση της εταιρίας αυτής για την Κωνστανινούπολη, θα μπορούσε να το παραφράσει, <<η ΝΤωρα με τη παράνομη συμφωνία της για την Aegean με τους τούρκους σας πάει Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμβου της κατεχόμενης Κύπρου>>.
Και το τελευταίο <<αστείο>> της κ. Ντόρας. Κατηγόρησε τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν όπως είπε το ΠΑΣΟΚ , ότι δίνουν τα ρέστα τους εναντίον της. Ό εστιν μεθερμυνευόμενον, η κ. Ντόρα έκανε τη μέρα νύκτα και κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ως διαπλεκόμενο με τα μέσα αφού εμμέσως είπε ότι τον υποστηρίζουν.

Πάλιν καλά που δεν τον κατηγόρησε για το Χριστοφοράκο της SIEMENS και για τη φυγή του οικονομικού δ/ντή κ. Καράβελα, της SIEMENS επίσης. Και ο νοών νοήτω
paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: