ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.09

“Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ”

Ναι, κύριοι, έχουμε πόλεμο!!!

Μας το είπε η κ. Παπαρήγα! Το εργατικό, αριστερό, λαϊκό κίνημα, το οποίο, φυσικά, εκφράζεται αποκλειστικά από το μόνο πραγματικά ταξικό (και εννοείται αυτόνομο και ανεξάρτητο) συνδικάτο, το Π.Α.ΜΕ, κηρύσσει πόλεμο στον πόλεμο της κυβέρνησης ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα. Οι προθέσεις του “κόμματος του λαού” φάνηκαν από την πρώτη εβδομάδα της νέας κυβέρνησης, όταν συνδικαλιστικά του στελέχη έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας και ενώ ο υπουργός δεν είχε μάθει ακόμα σε ποιόν όροφο είναι το γραφείο του…

Συνέχεια τής δημοκρατικής δράσης του ΚΚΕ , η προχθεσινή απαγόρευση της έναρξης του διαλόγου της κυβέρνησης με τους κοινωνικούς εταίρους για το ασφαλιστικό, όταν μέλη του Π.Α.ΜΕ δεν επέτρεψαν στους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) να προσέλθουν στη συζήτηση με τον υπουργό. Μια συζήτηση, στην οποία θα αναδεικνυόταν η πρόθεση της κυβέρνησης γι’αυτο το φλέγον ζήτημα. Θα μαθαίναμε, δηλαδή, αν και γιατί πρέπει να αντιδράσουμε.

Αλλά, ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Το ΚΚΕ είχε άλλη άποψη. Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές μας, οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν είναι πλειοψηφία στα εργατικά συνδικάτα, γιατί πολύ απλά δεν εκφράζουν τους εργαζόμενους με τις ανεδαφικές θέσεις τους (ή γιατί τέλος πάντων φταίει ο Ομπάμα) , οι άνθρωποι που συνειδητά διασπούν το εργατικό και φοιτητικό κίνημα (για να μην πούμε για το παιδομάζωμα που κάνουν στα σχολεία στρατολογώντας μαθητές και δημιουργώντας δήθεν συντονιστικά για να κάνουν καταλήψεις) αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να γίνει ο διάλογος, γιατί έτσι κι αλλιώς οι εξαγγελίες θα είναι αντεργατικές.

Κι άμα, ρε συντρόφια δεν είναι; Να βγούμε σώνει και ντε στους δρόμους; Και άντε να βγούμε! Να ξέρουμε όμως, ρε πούστη, γιατί θα βγούμε. Η κατάσταση με το ΚΚΕ έχει κουράσει πολύ. Από που κι ως που καπελώνετε την εργατική τάξη κύριοι; Ποιός σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ο λαός; Μπααα, δε νομίζω… Ο λαός, μάλλον το αντίθετο σας είπε στις τελευταίες εκλογές, όταν σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και πραγματικής ασφυξίας των λαϊκών στρωμάτων η εκλογική σας δύναμη μειώθηκε. Ο λαός σας έστειλε αυτό το μήνυμα γιατί δεν πίστεψε ότι υπερασπίζεστε πραγματικά τις ανάγκες και τα δικαιώματά του. Και η στάση σας μετά τις εκλογές επιβεβαιώνει την επιλογή του. Γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός, αλλά βλέπει και κρίνει. Καταλαβαίνει ότι τα 5,5 χρόνια διακυβέρνησης Καραμανλή κάνατε τόσες συγκεντρώσεις και απεργίες στα σωματεία που ελέγχετε, όσες έχετε ήδη κάνει σε 50 μέρες κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διαπιστώνει περίτρανα αυτό για το οποίο σας κατήγορούν πολλοί, ότι είστε συνειδητά το αριστερό μαξιλαράκι της Δεξιάς, γιατί πολύ απλά αυτο προτάσσει το κομματικό συμφέρον. Η λογική είναι μία και αταλάντευτη: χτυπάμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί είναι δεξαμενή ψηφοφόρων. Μόνο που, δυστυχώς για σας, επιβεβαιώνετε αυτό το παλιό συνθηματάκι: Οχτώ δεκαετίες αγώνας και θυσία όλα τα ξεπουλήσατε για τρία υπουργεία.

Υ.Γ. Αυτό το τελευταίο μάλλον δεν έπρεπε να το γράψω γιατί θα βγάλει ανακοίνωση το γραφείο τύπου του ΚΚΕ και θα με καταγγείλει για αντικομμουνισμό. Χα!Χα! Χαίρετε!

karageorgopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια: