ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.09

Ποιο μάθημα συνδέει τους κ. Παπακωνσταντίνου και Αλογοσκούφη;




Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Καραμανλή δεν άρχισε τη μέρα που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αλλά την Κυριακή που ο κ. Αλογοσκούφης είχε τη φαεινή ιδέα να διαρρεύσει την ιδέα του για επαναφορά των τεκμηρίων στους ελεύθερους επαγγελματίες. «Ηθελε να μετρήσει αντιδράσεις» έλεγαν τότε συνεργάτες του. Τελικώς «μέτρησε μέρες». Και αυτός, που λίγους μήνες μετά αποπέμφθηκε, αλλά και η κυβέρνηση της Ν. Δ., που έκτοτε δεν ξανασήκωσε κεφάλι.

Ο κ. Αλογοσκούφης, τότε, είχε πετύχει κάτι ανεπανάληπτο. Προσέξτε: Η κυβέρνηση «έφαγε» όλο το πολιτικό κόστος μιας κίνησης που δεν έγινε… ποτέ. Τουλάχιστον, αν είχε πάρει την απόφαση θα είχε προσφέρει μια υπηρεσία στην πατρίδα, που λέει ο λόγος, και θα είχε διορθώσει τα έσοδα που μετά καταποντίστηκαν. Αλλά δυστυχώς δεν το έκανε ούτε αυτό. Την Κυριακή, στο Λονδίνο όπου θα βρίσκεται συνοδεύοντας την κόρη του, θα έχει την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί, μακριά από τις στρεσογόνες εσωκομματικές κάλπες της Ν. Δ. (ως γνωστόν δεν εκλέχτηκε ούτε βουλευτής, ενώ κατόπιν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική).

Εκεί θα τον βρει, αν του τηλεφωνήσει, ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος φαίνεται να κάνει τα ίδια ακριβώς λάθη χειρισμού και όχι ουσίας με τον κ. Αλογοσκούφη. Προφανώς, από το πρόγραμμα σπουδών του London School of Economics, που συνδέει και τους δύο, λείπει το κρίσιμο μάθημα της «άσκησης πολιτικής». Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει, πράγματι, μερικές πολύ καλές ιδέες. Τις οποίες αντί να εφαρμόσει, τις διαρρέει ή του της διαρρέουν. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο: «καίγονται» μαζί. Είναι χαρακτηριστική η τελευταία περίπτωση με τον ΦΠΑ και τους δικηγόρους.

Ενδεχομένως να σκέφτεται την κατάργηση της απαλλαγής. Ας του πει κάποιος όμως, ότι ακόμα είναι Νοέμβριος. Κατά δήλωσή του, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα πάρει την άγουσα για τη Βουλή τον Μάρτιο.

Αν μέχρι τότε δεν διασφαλίσει τη στεγανότητα των ιδεών και των σκέψεών του, τότε, μέρα παρά μέρα, η κυβέρνηση και μαζί της όλο το οικονομικό - πολιτικό σύστημα θα απειλείται όπως το Κούγκι από τον Σαμουήλ.

Επειδή ο δρόμος προς την Κόλαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ο κ. Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να σκέφτεται και να ξανασκέφτεται δύο και τρεις φορές τις κινήσεις τακτικής. Οι προθέσεις του είναι καλές και, στην ουσία, το πιθανότερο είναι πως δεν έχει σοβαρό ζήτημα. Στους χειρισμούς όμως έχει μεγάλο θέμα. Αν συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο (δηλαδή να προαναγγέλλει μέτρα με option υλοποίησης), τότε δεν θα πρέπει να έχει καμία αγωνία για το τέλος του έργου. Οι κ. Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου μπορούν να του το πουν, γιατί το έχουν δει...
του Γιωργου Mαντελα / gmantelas@kathimerini. gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

5η φάλαγγα: Καλούν τους Έλληνες Στρατιώτες να αρνηθούν να υπηρετήσουν στην Κύπρο!

Μέσα στην γενικότερη εικόνα της διάλυσης η οποία υπάρχει βρήκαν την ευκαιρία οι πεμπτοφαλαγγίτες που δρουν εντός των τειχών της πολιτείας να αναπτύξουν ανενόχλητοι εν ονόματι της δημοκρατίας-ασυδοσίας αντεθνική δράση. Με προκηρύξεις τους στα κέντρα νεοσυλλέκτων καλούν τους στρατιώτες να αρνηθούν να υπηρετήσουν την θητεία τους στην Κύπρο μας. Ιδού ένα απόσπασμα από προκήρυξη που μοίρασαν σε στρατόπεδο:

«ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΔΥΚ – ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΛΔΥΚ: Ασφυκτικές πιέσεις στα όρια της τρομοκρατίας που ασκούνται από τη Δευτέρα 23/11/2009 προκειμένου οι φαντάροι να δεχτούν τη μετάθεση στην Κύπρο… Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν στην Αναφορά. Να απαιτήσουν να βγουν ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ στο διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης που υπηρετούν. Να υπερασπίσουν την Άρνηση τους να πάνε στην ΕΛΔΥΚ και να ζητήσουν από τους διοικητές να τους δείξουν τις διαταγές και νόμους που λένε ότι πρέπει να πάνε υποχρεωτικά στην Κύπρο… Καλούμε τους γονείς να απευθυνθούν στους διοικητές των μονάδων και να απαιτήσουν από αυτούς να σταματήσουν να παραβιάζουν τους νόμους και να σταματήσουν να παίζουν με τα παιδιά τους. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ»

Μεγάλες οι ευθύνες των αρμοδίων, οι οποίοι επιτρέπουν την αντεθνική δράση αριστερων μαρξιστων. Είναι τουλάχιστον παράλειψη καθήκοντος αυτό που κάνουν!
ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Unknown είπε...

Για τους ψαγμενους:τι σχεση εχουν οι δυο τους;Εχουν το ιδιο αξιωμα, που;
ψαξτε τις στοες και θα δειτε τι παιζεται...