ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.09

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΟΙ Προκαταρκτική έρευνα κατά Κόκκαλη από Εισαγγελία Πειραιά


Βράζει το «φίλαθλο» κοινό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ενόψει των αναμετρήσεων της Κυριακής μεταξύ των ποδοσφαιρικών αλλά και των ομάδων μπάσκετ των δύο ομάδων.

Οι εμπρηστικές δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 23 Νοεμβρίου και οι οποίες αποδίδονται στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη, προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας Πειραιά από την οποία διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί εάν ο κ. Κόκκαλης τέλεσε αξιόποινες πράξεις κατά παράβαση του Νόμου περί βίας στα γήπεδα.

Ο κ. Κόκκαλης – σύμφωνα με δημοσιεύματα - φέρεται να επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα αποδυτήρια και να τους δήλωσε μεταξύ άλλων «...τσακίστε τους, σκοτώστε τους, δεν μ' ενδιαφέρει εάν μείνουν στο γήπεδο πέντε ή τρείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Θέλω να νικήσετε...!» Σύμφωνα με εισαγγελική πηγή, θα διερευνηθεί εάν η δηλώσεις του κ. Κόκκαλη έγιναν δημόσια.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην εισαγγελία Πειραιά κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά για το ίδιο θέμα, από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα.

Τέλος εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στον Πειραιά με πρωτοβουλία και υπό την προεδρία του εισαγγελέα Σοφουλάκη για την λήψη μέτρων τάξης κατά τη διάρκεια των αγώνων της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο αστυνομικός διευθυντής του Πειραιά, εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκ και εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

====================================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "Αν οι δηλώσεις άπτονται της αλήθειας τότε είναι απόδειξη και επισφράγιση της φήμης ότι ένας ανεγκέφαλος" ηγείται ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου .
Μέχρι πριν μας γίνουν γνωστές οι αιμοσταγείς δηλώσεις αναμέναμε με αγωνία το ντέρμπι και με ειλικρινή αισθήματα ευγενούς άμιλλας. Μετά δε αυτών πολύ θα θέλαμε να δούμε μια πράσινη νίκη ...έτσι για να δούμε τα μούτρα του "καραγκιόζη" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: