ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ, κύριοι!!





Μαύρη Πέμπτη η χθεσινή. Πέμπτη της θλίψης και της κατήφειας.

Βομβαρδιστήκαμε με νέα και πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση, αύξηση του spread ( το εμπεδώσαμε κι αυτό) που με απλά λόγια μας λέει ότι το χρέος της χώρας αυξήθηκε μέσα σε μερικές ώρες κατά 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Θα μου πείτε: ε και; Χρωστούσαμε 30.000 ευρώ ο κάθε Έλληνας ( και των μωρών συμπεριλαμβανομένων) και τώρα ανέβηκε το χρέος στα 30.500 ευρώ.

Αν προσπαθήσουμε να δούμε ψύχραιμα την κατάσταση θα πρέπει να εκτιμήσουμε για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Βγήκαν οι κύριοι υπεύθυνοι για την οικτρή θέση που έχει περιέλθει η χώρα και με στόχο να αγρεύσουν ....

ψηφαλάκια, κομματικά για τις εσωκομματικές τους εκλογές, δεν δίστασαν να εγκαλούν, με προκλητικό τρόπο και απύθμενο θράσος, την νέα κυβέρνηση για την κατάσταση που οι ίδιοι με την ανικανότητά τους δημιούργησαν.

Εύκολα θα μπορούσε να τους αντιτείνει κανείς ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί", αλλά δεν είναι εκεί η ουσία.

Το διεθνές κλίμα είναι πολύ κακό για την Ελλάδα. Βρισκόμαστε στο στόχαστρο, ως φαίνεται, των Ευρωπαίων συνεταίρων μας αλλά και των διεθνών οικονομικών οίκων αλλά και εντύπων. Δεν περνάει μέρα που να μην ασχολούνται με την οικονομική θέση της Ελλάδας και να μην περιγράφουν, με τα μελανότερα χρώματα και έντονη κινδυνολογική διάθεση, πόσο δεινή είναι. Ήρθε και το χθεσινό κανόνι του Ντουμπάι, κι έδεσε.

Βγήκαν όλοι και φωνάζουν ότι οδηγούμαστε στο ΔΝΤ, ότι θα εγκατασταθεί ο Τρισέ στην Αθήνα για συνεχή έλεγχο, ότι το spread θα πάει στα 280 κά.

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Είναι γεγονός ότι είμαστε ήδη υπό την σκληρή επιτήρηση της ΕΕ.

Αλλά είναι επίσης γεγονός ότι δεν άλλαξε κάτι δραματικά από τον περασμένο μήνα που ανέλαβε το νέο οικονομικό επιτελείο και προσέτρεξε στο Λουξεμβούργο και έλαβε το "the game is over".

Άρα τι συνετέλεσε και φτάσαμε στην Μαύρη Πέμπτη; Τρεις είναι οι αιτίες που θεωρούμε ότι δημιούργησαν το καταστροφολογικό κλίμα:

  1. Η δεδομένη απληστία του καπιταλιστικού συστήματος, για αύξηση με αεριτζίδικο τρόπο των κερδών του. Χωρίς να δείχνει κανενός είδους ενδοιασμό χτύπησε ληστρικά με τα funds και έριξε κατά 9% τις μετοχές τραπεζών στο Χρηματιστήριο, και τον Γενικό δείκτη 6,21%.
  2. Οι λανθασμένες (επικοινωνιακά) δηλώσεις του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Προβόπουλου, που έδωσε το σύνθημα για την άγρια επίθεση στην Ελληνική Οικονομία, και
  3. Οι χαμηλοί ρυθμοί της νέας κυβέρνησης, που δίνει την εντύπωση πως δεν έχει αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος του προβλήματος.

Κύριοι προχωρήστε ΓΡΗΓΟΡΑ σε αποφάσεις. Και κυρίως εφαρμόστε το πρόγραμμά σας. Γι' αυτό σας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες. Καλές οι εμφανίσεις στο γυαλί και τα εξωτικά νησιά, αλλά δεν υπάρχει η πολυτέλεια της σπατάλης χρόνου.

ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ, κύριοι!!

Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: