ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.09

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Η "ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ"... ΠΟΙΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ? ΤΟΥ "ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ"??


Δεν τίθεται θέμα ευθυνών στο διαγωνισμό για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, αποφάνθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζής ο οποίος εξέτασε τις σχετικές καταγγελίες του προέδρου της MIG.
«O κ. Βγενόπουλος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος χαρακτήρισε καταπέλτη το πόρισμα.
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε και ο υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του προέδρου της MIG. (πηγή)

===============================================================
Όπως αναφέραμε και στον τίτλο της ανάρτησης δεν είμαστε αυτόκλητοι υπερασπιστές του κυρίου Βγενόπουλου ....αλλά ..... ένα πόρισμα "καταπέλτης" όπως το χαρακτήρισε ο κύριος Ρέπας από τον πλέον "διαπλεκόμενο" και εντολοδόχο κύριο Ρακιντζή μας εξωθεί να ΠΡΟΒΟΎΜΕ σε χαρακτηρισμούς αλλά και αμφισβητήσεις της αντικειμενικότητας του κυρίου Επιθεωρητή.

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ σήμερα ο κύριος Επιθεωρητής Ρακιντζής έκανε την δουλειά του επειδή το θέμα αφορά την κυβέρνηση σας?
Δεν είστε αυτοί που μέχρι εχθές όταν καταλαμβάνατε τα έδρανα της αντιπολίτευσης καταγγέλατε τις καθυστερήσεις του πορίσματος για τις πυρκαγιές στην Ηλεία??

Σήμερα ο κύριος Ρακιντζής ξεπληρώνει με το πόρισμα του την υποστήριξη, για ανανέωση της προηγούμενης ανύπαρκτης κατ' ουσία θητείας, εντός του προσεχούς Σεπτεμβρίου από τον σημερινό Πρωθυπουργό κατά τον περασμένο Αύγουστο?

Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΒ... ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ??????

ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ.......... ΗΤΑΝ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ......
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ????


ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: