ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.09

Ο de facto φασισμός του ΚΚΕ

Λοιπόν, πάμε πίσω στα βασικά της Δημοκρατίας, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα διακηρυγμένα αντιδημοκρατικό κόμμα (το ίδιο λέει ότι αγωνίζεται για τη "Δικτατορία του προλεταριάτου", όχι για τη Δημοκρατία…).
Στη Δημοκρατία τα προβλήματα λύνονται με το ΔΙΑΛΟΓΟ.
Όχι με τον τσαμπουκά που κλείνει το δρόμο, την είσοδο του υπουργείου, που κτίζει την πόρτα του πρύτανη με τον οποίο κάποιοι δεν συμφωνούν. Στη Δημοκρατία συζητούμε, αποδεχόμαστε ως αυτονόητο το δικαίωμα του άλλου να έχει διαφορετική γνώμη και μέσα από την ανταλλαγή επιχειρημάτων βρίσκουμε – ή δεν βρίσκουμε - λύσεις.
Το ΚΚΕ είναι προφανές ότι δεν τη μπορεί τη Δημοκρατία.
Δεν την αντέχει.
Το συγκεκριμένο Πολίτευμα πέφτει πολύ βαρύ στο στομάχι των ..."συντρόφων".
Εκείνοι έχουν τη δική τους αλήθεια, το δικό τους μονόδρομο, τη δική τους επιλεκτική αντίληψη της Ιστορίας.
Το ΚΚΕ είναι ένα βαθιά αντιδημοκρατικό κόμμα.
Δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία.
Άλλωστε το ομολογεί ανοικτά, για όσους δεν στέκονται ενδεείς και χάσκοντες ενώπιον του περισσού σφυροδρέπανου.
Σήμερα, όμως, δεν πληρώνει η Ελλάδα μόνο τη λύσσα του ΚΚΕ για το ότι δεν κατάφερε ιστορικά να επιβάλει στην Ελλάδα, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, το απεχθές, απάνθρωπο και χρεοκοπημένο πολίτευμα που καταδίκασε τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης επί περίπου έναν αιώνα σε υπανάπτυξη κι εξαθλίωση.
Σήμερα οι Έλληνες παρατηρούν άναυδοι τα ..."στελέχη" του ΚΚΕ να εμποδίζουν το διάλογο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με τον πιο φασιστικό τρόπο (αποκλείοντας την είσοδο του υπουργείου κι απαγορεύοντας στους κοινωνικούς εταίρους να μπουν σε ένα χώρο που ανήκει σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό!) για έναν ακόμα απλό λόγο:
Διότι στις πρόσφατες εκλογές, περισσότεροι πολίτες από όσους περίμεναν οι αυθεντίες του Περισσού έστρεψαν τα νώτα τους στο κόκκινο ψηφοδέλτιο.
Πληρώνουμε τη χαμηλή – σε σχέση με τους υπολογισμούς τους - εκλογική επίδοση του ΚΚΕ.
Οι φασίστες που ακόμα επιβιώνουν στις μέρες μας στην Ελλάδα, κυρίως εξαιτίας της ιδεολογικής παραλυσίας όσων καταφάσκουν τη Δημοκρατία, μπορούν – δηλαδή έχουν την κοινωνική ανοχή - να εφαρμόζουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, προβαίνοντας σε ενέργειες όπως η σημερινή, επειδή απλά "δεν τους αρέσει ο διάλογος για το ασφαλιστικό".
Σκεφθείτε, μόνο, να ήταν και εξουσία σε αυτό τον τόπο.
Πού θα βρισκόμασταν όλοι, όσοι έχουμε διαφορετικές απόψεις… Μπρρρρρρ-
tapragmata

Δεν υπάρχουν σχόλια: