ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

ΠΟΣΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και ΣΧΟΛΕΙΑ χτίζονται με 545.000.000.000 Δραχμές;;;


1,6 ΔΙΣ ευρώ αντιστοιχούν σε 545 Δις Δραχμές δηλαδή στον αριθμό ... 545.000.000.000 δρχ!!! ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ για να πληρωθούν αυτά τα χρήματα από έναν Οργανισμό (ΟΤΕ) που υποτίθεται ότι ανήκει κατά πλειοψηφία στο κράτος σε έναν ιδιώτη;
Όλα αυτά ξοδεύτηκαν για να αγοραστεί στην πραγματικότητα ένα brandname, ένα λογότυπο, μίας εταιρίας που...



λειτουργούσε ανταγωνιστικά απέναντι στον κρατικό ΟΤΕ και που ΔΕΝ τον εμπόδισε να καταλάβει ηγετική θέση στην αγορά των τηλεπικοινωνιών έχοντας τα βασιλικά προνόμια του προγενέστερου μονοπωλίου καθώς και τη σιγουριά εύκολης ανεύρεσης κεφαλαίων από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου. Να σημειώσουμε επίσης ότι τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι τύπου franchising και ανήκουν στην πλειοψηφία τους σε ιδιώτες κι ΟΧΙ στην εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Δηλαδή το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ των 545.000.000.000 δραχμών ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ τα καταστήματα, ΟΥΤΕ τα εμπορεύματά τους καθώς αυτά ανήκουν στους κατά τόπον ιδιοκτήτες!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: