ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.09

Κλείνουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 20 ΚΕΠ. Εξαίρεση από το νόμο για τις προλήψεις ζητούν οι 536 συμβασιούχοι έργου

Τον κίνδυνο να κλείσουν 20 ΚΕΠ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, καθώς αυτά στελεχώνονται αποκλειστικά από συμβασιούχους έργου, επισείει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΚΕΠ.

Σε επιστολή της προς τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, μα και προς τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, η ομοσπονδία τονίζει τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στα ΚΕΠ με την εφαρμογή του νέου νόμου για τις προσλήψεις.

Μέχρι σήμερα ένα από τα βασικά προσόντα για την πρόσληψη στα ΚΕΠ ήταν να υπήρχε ήδη εμπειρία σε αυτά. Μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε άλλο προσωπικό με εμπειρία , ήταν δυνατός ο διορισμός υποψηφίων χωρίς εμπειρία.

Επιπλέον η ομοσπονδία ζητεί την εξαίρεση των υπαλλήλων των ΚΕΠ με συμβάσεις έργου - οι οποίοι έχουν αποκομίσει μια σημαντική εμπειρία και στηρίζουν έναν αναμφίβολα επιτυχημένο θεσμό- από το νέο νόμο για τις προσλήψεις.

Τέλος, η ομοσπονδία θέτει δυο ακόμη σημαντικά ζητήματα για τους εργαζόμενους των ΚΕΠ, όπως είναι η αναγνώριση της προϋπηρεσίας και η άνιση μισθολογική αντιμετώπιση των υπαλλήλων των ΚΥΠ ΟΤΑ Β’ βαθμού, οι οποίοι αμείβονται με πολύ χαμηλότερους μισθούς από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α’ βαθμού.
e-aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: