ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.09

H Kύπρος σκλήρυνε το παιχνίδι


"Θα λάβουμε μέτρα κατά της Τουρκίας"

Mε μία κίνηση κάθε άλλο παρά μπλόφα, η Κύπρος όρθωσε το ανάστημά της και προειδοποίησε τους άλλους εταίρους της στην Ε.Ε. ότι προτίθεται να λάβει μέτρα εναντίον της Τουρκίας, αν μέχρι την αξιολόγησή της από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ελληνοκυπριακή πλευρά, όπως μετέδωσε απόψε η τηλεόραση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου!
Η κίνηση αυτή μπορεί να πολλά σημαίνει: Κατ' αρχήν η Άγκυρα θα "σηκώσει σκόνη" στο Αιγαίο. Θα προκαλέσει και θα επιχειρήσει να κλιμακώσει.
Το θέμα της στάσης έναντι της Τουρκίας συζητήθηκε απόψε σε τετράωρη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίουσ στο οποίο έγινε επίσης ενημέρωση για την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό και παρουσιάστηκαν οι θέσεις των κομμάτων.
Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, η κυπριακή προειδοποίηση περιέχεται σε επιστολή του προέδρου της Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων όλων των άλλων χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Το ΡΙΚ μετέδωσε επίσης ότι θα υπάρξει περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδος, ενδεχομένως στη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ότι μετά την ενημέρωση που έγινε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία των απευθείας διαπραγματεύσεων, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.
Πρόσθεσε ότι τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου συμφώνησαν να συνεχιστεί η συζήτηση για το περιουσιακό στην υποεπιτροπή που έχει συσταθεί υπό τον Γιώργο Ιακώβου, στην οποία τα Κόμματα θα καταθέσουν τις απόψεις και θέσεις τους.
Για τα ευρω-τουρκικά και την αξιολόγηση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι το Εθνικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έγιναν από τον πρόεδρο Χριστόφια, τη Βουλή και τα Κόμματα, καθώς και για τις διαβουλεύσεις του υπουργού Εξωτερικών Μάρκου Κυπριανού με τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι το θέμα της αξιολόγησης της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας θα απασχολήσει και πάλι το Εθνικό Συμβούλιο, σε νέα συνεδρίαση στις 4 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: