ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.09

" Ευτυχώς θα τεθούμε κάτω από αυστηρή επιτήρηση"


Πολλές φορές η αλήθεια αποβάλλεται ανακλαστικά από τον ακροατή της μια και στο άκουσμα της μπορεί να του θίγετε το όνειρο , η φαντασία ή το συμφέρον του.
Πριν από λίγο στην εκπομπής της Κάτιας Μακρή στον real fm ο καλεσμένος της κύριος Στέφανος Μάνος έδωσε ρέστα επιχειρηματολογώντας για την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και για την δήλωση Προβόπουλου.
Θέτοντας ακόμη και τον ίδιο ,μια και έχει διατελέσει Υπ Οικονομίας ,κάτω από την ίδια κρίση ομολόγησε ότι για την οικονομική κατάσταση της χώρας είναι υπεύθυνη η νοοτροπία όσων κυβέρνησαν.

Μεταξύ άλλων θα δώσουμε την ατάκα ΜΑΝΟΥ η οποία μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
ΜΑΝΟΣ: " Ευτυχώς θα τεθούμε κάτω από αυστηρή επιτήρηση"
Σε ερώτηση πως σχολιάζει την δήλωση Προβόπουλου ο κύριος Μάνος είπε:
ΜΑΝΟΣ: " Δεν έχω γνώση όλων των οικονομικών στοιχείων αλλά έχω να πω ότι ΟΛΟΙ οι Τραπεζίτες και ιδιαίτερα των Κεντρικών Τραπεζών είναι εξ αντικειμένου φειδωλοί στις ανακοινώσεις περί των οικονομικών, επειδή μια αναταραχή μπορεί να είναι επιζήμια για την Τράπεζα. Εχθές η τράπεζα Πειραιώς έχασε το 10% της χρηματιστηριακής της αξίας μετά από την δήλωση Προβόπουλου. Φανταστείτε σε τι κατάσταση πρέπει να είμαστε για να προβεί σε μια τέτοια δήλωση ο κύριος Προβόπουλος...... αν και αυτά που είπε ο κύριος Προβόπουλος δεν είναι γνωστά ΤΩΡΑ ......πάντα ήταν έτσι. Ίσως η κίνηση Προβόπουλου να είναι κίνηση απελπισίας"

Για την οικονομική κατάσταση το έλλειμμα και τους Καραμανλή Παπανδρέου είπε:
ΜΑΝΟΣ: " ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..... ."

Όσο για το εάν μπορεί να επέλθει ΠΤΩΧΕΥΣΗ είπε:
ΜΑΝΟΣ: "Τι θα πει να επέλθει πτώχευση? όταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ...... είσαι σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!"
και συμπλήρωσε " άκουσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει ότι η κυβέρνηση εγγυάται ότι κανένας ασφαλισμένος δεν θα επωμιστεί το βάρος του ασφαλιστικού προβλήματος...... πως μπορεί να το λέει αυτό ? .... οι άμεσοι και οι έμμεσοι φόροι δεν είναι βάρος??"
και έκλεισε.... " εάν δεν ληφθούν ραγδαίες περικοπές και δεν μπει στο περιθώριο η ήπια προσαρμογή λύση δεν θα υπάρξει.... Μπορεί να ακούγεται πολύ νέο Φιλελεύθερο αλλά έτσι είναι. Η νοοτροπία το να σε δανείζουν και να ξοδεύεις χωρίς να παράγεις δηλαδή να αυξάνεις τις εισαγωγές και την κατανάλωση δεν είναι λύση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: