ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.09

100 χιλιόμετρα την ώρα πάνω στα κύματα!


Οι κατασκευαστές της WaterCar πιστεύουν ότι έφτιαξαν το πιο γρήγορο αμφίβιο αυτοκίνητο του κόσμου. Το, κατασκευασμένο στο χέρι, Python, φτάνει τα 62 μίλια ή 100 χιλιόμετρα την ώρα!!

Από τη δεκαετία του 60, τα αμφίβια έχουν ένα cult χαρακτήρα, πότε δεν τα πήρε κανείς στα σοβαρά. Βλέποντας όμως πλέον της επιδόσεις του WaterCar Python, μπορεί να αντιληφθεί ότι πάρα πολλά έχουν αλλάξει σε αυτές τις δεκαετίες, ώστε το χρυσόψαρο να γίνει τελικά καρχαρίας.

watercar_python---04Πέρα από τις επιδόσεις του στο νερό, το Python, πετυχαίνει τα 100 χιλιόμετρα/ώρα σε μόλις 4.5 δευτερόλεπτα στη στεριά, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι τα 170 χιλιόμετρα/ώρα.

Και μία ακόμα επίδοση που δεν πρέπει να ξεχάσουμε…το κόστος αγοράς ενός Python είναι τουλάχιστον 200.000$. Τι είναι τώρα 200.000$ για ένα ωραίο παιχνιδάκι, James?!
Δείτε και το παρακάτω video για μια ολοκληρωμένη άποψη

Πηγή
http://allday-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: