ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.09

ΘΑ "ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΗΣ" Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΣ

Η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κυρία Λούκα Κατσέλη εκφώνησε ομιλία της στη γενική συνέλευση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στο Λονδίνο.

Στις 12.30 μ.μ. θα παραστεί σε γεύμα γνωριμίας που διοργανώνει προς τιμήν της η διοίκηση της Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, ενώ ακολούθως θα έχει σύσκεψη με την διοίκηση του Committee.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheSeaNation ο Πρόεδρος του Committee κ. Επαμεινώνδας Γ. Α. Εμπειρίκος θα αναφερθεί στην κατάργηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και στην αναδιανομή των αρμοδιοτήτων του και θα ασκήσει κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης την οποία θα χαρακτηρίσει περιττή και άνευ πρακτικού αποτελέσματος.

Επίσης θα σχολιάσει την δυστοκία που συνεχίζει να υφίσταται στην εξεύρεση ρεαλιστικής και βιώσιμης λύσης στο θέμα της αναδιανομής των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Σώματος σε σχέση πάντα με τις ανάγκες της ναυτιλίας των Ελλήνων.
πηγη
===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κακά τα ψέματα η "υπογραφή στο γόνατο" έχει προκαλέσει ανακολουθίες οι οποίες με την πάροδο του χρόνου τείνουν σε γάγγραινα με αποτέλεσμα την επιβάρυνση των εσόδων στα κρατικά ταμεία . Άλλωστε την αυτή άποψη εξέφρασε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο οποίος ομολόγησε την ανετοιμότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος του οποίο κάλλιστα μπορεί να του αποδοθεί και ο χαρακτήρας του πειραματισμού. Είναι ακατανόητο αφού έχει "χαθεί η μπάλα" γιατί επιμένουν σε αυτή την πολιτική η οποία όπως και να το κάνουμε έχει άμεση σχέση εκτός από τους οικονομικούς παράγοντες της Ναυτιλίας και με την εθνική ασφάλεια της χώρας. Η εμπορική ναυτιλία είναι το τέταρτο όπλο. Είναι γνωστό ότι το ΛΣ εν καιρό πολέμου ανήκει άμεσα ...απορροφάται από το ΓΕΝ.
Η αποστρατικοποίηση του ...αν τυχόν προσβλέπει προς τα εκεί ο star Χρυσοχοίδης .....εκτός του ότι θα είναι άλλη μια παγκόσμια "ανατρεπτική" πρωτοτυπία θα αποτελέσει και την πιστοποίηση...... της πλανόμενης προς το παρόν άποψης για τα τραγελαφικά των πειραματισμών του Υπ ΠΡΟ.ΠΟ.... ότι το ΣΧΕΔΙΟ για το διαμοιρασμένο τέως ΥΕΝΑΝΠ είναι ανύπαρκτο, απλά ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ και υπογράφουν στο γόνατο.
Σήμερα θα τα ακούσει η ΚΑΤΣΕΛΗ.....από τον ΠΡΟΕΔΡΟ Committee κ. Επαμεινώνδα Εμπειρίκου. Για να δούμε θα καταλάβουν τίποτα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: