ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.09

Δημόσια ομολογία Γ.Παπανδρέου

Σκληρές Αλήθειες

25/11/2009 – Βασικός Σχολιασμός Επικαιρότητας

3. Εμείς ακούγαμε τις εκτιμήσεις και του κ. Προβόπουλου και άλλων οικονομικών παραγόντων και ζητούσαμε, καθημερινά, κατά την προεκλογική περίοδο να μας πει η κυβέρνηση Καραμανλή τα πραγματικά δεδομένα, που μόνο αυτή ήξερε. Μας έλεγαν «τα νούμερα τα γνωρίζετε». Μας εξαπατούσαν. Και εξαπατούσαν όλους τους Έλληνες πολίτες.

4. Παραθέτουμε την σχετική απάντηση του Γ. Παπανδρέου στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στις 28/9/2009:

Ερώτηση: Κύριε πρόεδρε, η συζήτηση τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες επικεντρώνεται στο έλλειμμα. Υπαινιχθήκατε στο debate με τον κ. Καραμανλή ότι τα επίσημα στοιχεία δεν είναι και τα πραγματικά. Το πιστεύετε αυτό; Έχετε άλλα στοιχεία; Γιατί υπάρχουν και δημοσιεύματα που λένε ότι το έλλειμμα βρίσκεται στο 10%.

Απάντηση: Θα περίμενα από τον κ. Καραμανλή ή να διαβεβαιώσει ότι τα στοιχεία τα οποία δημοσίως ακούγονται είναι και τα επίσημα, ή να μας πει ποια είναι η πραγματικότητα. Και επειδή και εγώ ακούω όλες αυτές τις φημολογίες, ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο έχω θέσει αυτή την ερώτηση. Δυστυχώς, δεν έλαβα απάντηση.

5. Παραθέτουμε και την απάντηση του Γ. Παπανδρέου στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» στις 4/10/2009:

Ερώτηση: Ο εφιάλτης των «άδειων ταμείων» είναι υπαρκτός. Όλοι πλέον μιλούν για κρυφά χρέη, κρυφό δανεισμό και δυσθεώρητο έλλειμμα που παραδίδει η απερχόμενη κυβέρνηση. Επιμένετε στην τοποθέτηση που κάνατε στο ντιμπέϊτ ότι δεν θα προχωρήσετε σε απογραφή; Θα αναγκαστείτε ενδεχομένως να καταφύγετε σε νέο δανεισμό εντός του έτους

Απάντηση: Πράγματι, όλοι γνωρίζουν πως η πραγματική δημοσιονομική κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Ωστόσο, επαναλαμβάνω πως αυτό σε τίποτα δεν αναιρεί τις δεσμεύσεις μας.

===================

Σχόλιο: Αυτό που μας λέει το κείμενο είναι σκληρό όπως κάθε αλήθεια.

Ο Παπανδρέου μέσα από τον Βασικό σχολιασμό παραδέχεται ότι ήξερε τις εκτιμήσεις Προβόπουλου, είχε ακούσει την φημολογία, και έκανε πολιτικό παιχνίδι.

Το «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» συντροφοι. Ως επιχείρημα είναι αποκρουστικό. Δεν στέκεται ούτε καν ως ελαφρυντικό. Είναι ανέκδοτο.

Δεν αντέχω αυτούς που δεν είναι τίμιοι με τον Λαο και την πατριδα.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: