ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.09

Αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της καρδιάς μας

Διαδυκτιακή πρωτοβουλία ανάρτησης σαν ένδειξη σεβασμού προς τον Τάσσο του Ελληνισμού και σαν μέσω έκφρασης της αγανάκτησης για το αποτρόπαιο έγκλημα κατά του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της καρδιάς μας, αναρτάται το σχετικό βίντεο σαν ένδειξη αντίστασης σεβασμού και υπόσχεσης για συνέχιση της αξιοπρεπούς εθνικής γραμμής του μεγάλου ΤΑΣΣΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ ως απάντηση στους ιερόσυλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

12 Δεκεμβρίου 1994. O Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής καί Κονίτσης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ φεύγει από τη ζωή. Δεν φεύγει απλά ένας Ιεράρχης, αλλά ένας Εθνικός Ιεράρχης, που ήταν η ψυχή του Βορειηπειρωτικού αγώνος! Στα δύσκολα χρόνια της κομμουνιστικής σκλαβιάς, που έγιναν ακόμη δυσκολότερα στα χρόνια της καπιταλιστικής σκλαβιάς, για τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες, ο Μακαριστός Σεβαστιανός υπήρξε η ψυχή του Βορειοηπειρωτικού αγώνα. Έστηνε μεγάφωνα στα σύνορα, για ν ακουσθεί η φωνή του Ελληνισμού στους σκλάβους αδελφούς της μαρτυρικής Βορείου Ηπείρου. Εκεί επέλεξε, κοντά στα σύνορα, να είναι και η τελευταία του κατοικία.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του πικρά, αφού έζησε την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, που δεν έφερε όπως όλοι πίστευαν την εθνική ελευθερία στην Βόρειο Ήπειρο. Από μία πλευρά ευτυχώς που έφυγε… Για να μη ζήσει τα όσα ακόμη θλιβερότερα ακολούθησαν… Τους πρώην ρουφιάνους του κομμουνιστικού καθεστώτος (Έλληνες κατ’ όνομα) να είναι σήμερα πρωτοπαλίκαρα του σοσιαλιστικού κόμματος, αλλά και από την άλλη πλευρά κάποιοι άλλοι να βρίσκονται στο πλευρό του αλβανικού ανθελληνισμού στηρίζοντας τον Μπερίσα και όλοι μαζί να κάνουν business… Μαζί με Αλβανούς μαφιόζους, χωρίς να δίνουν την ελαχίστη σημασία στο Εθνικό ζήτημα.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Κονίτσης κυρός Σεβαστιανός, κατά τη διάρκεια των μαύρων χρόνων του Χότζα και του Αλία στην Αλβανία, κατόπιν αιτήσεως των Βορειοηπειρωτών, τελούσε τη λειτουργία της Ανάστασης στο ακριτικό Μαυρόπουλο, που είναι ψηλά στο βουνό απέναντι από την Δρόπολη Αργυροκάστρου. Οι Bορειοηεπιρώτες παρακολουθούσαν μέσα από τις γρύλλιες των παραθύρων, ενώ ο αντίλαλος του ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ έφτανε σ’ αυτούς με ισχυρά μεγάφωνα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την τελευταία Ανάσταση πριν από την πτώση του τυραννικού καθεστώτος στη γείτονα χώρα.