ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.10

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ: 11η Σεπτέμβρη (2001), η…αφετηρία


Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΕΠΡΕΠΕ να χτυπηθεί το κάστρο. Η βιτρίνα τους. Στο κέντρο του Μανχάταν. Απ’ τους ίδιους, για τους ίδιους και για μήνυμα παγκόσμιο, πειστικό και…αντιτρομοκρατικό. Είχαν καταρρεύσει τα κομμουνιστικά καθεστώτα και τους έλειπε το υποκατάστατο του αντικομουνισμού. Για να μην κοιμούνται ήσυχοι οι πολίτες, να εγγράφουν οι κυβερνήσεις δαπάνες για όπλα και μυστικά κονδύλια και να ψάχνουν για προστάτες και αφεντικά. Οι ίδιοι οι Αμερικανοί του αντικομουνισμού και των μυστικών υπηρεσιών δεν δίστασαν ούτε στιγμή. Οργάνωσαν και εκτέλεσαν το εγχείρημα, με την ακρίβεια ωρολογιακού μηχανισμού που σκάει στην ώρα του και κατεδαφίζει τους (δίδυμους) Πύργους, γεμάτους υπερηφάνεια και…καπιταλισμό.

ΚΑΙ με τον «Πρόεδρο»; Του λένε τη μισή αλήθεια και τον στέλνουν…περίπατο. Για τον «μύθο της κατσίκας» σε σχολείο, με βλέμμα απλανές και ύφος αφηρημένου. Μη στενοχωρηθεί, μην έχει κι άλλες τύψεις, μη κλείσει θέση για την κόλαση. Τα κτήρια γεμάτα κόσμο, συνήθη, καθημερινό, ενώ οι εβραϊκής καταγωγής, προέλευσης και…προστασίας, απουσίαζαν, όταν τα δυο άδεια(;) και τηλεκατευθυνόμενα(;) αεροπλάνα που μοιάζαν’ με παιχνιδάκια πότισαν με «προσάναμμα» τους Πύργους, πριν αυτοί λιώσουν και καταρρεύσουν.

ΚΙ ύστερα; Όλα με τη σειρά και κατά το σχέδιο. Αναζητήθηκαν οι ένοχοι. Όπως «τότε» (1948) με τον Πολκ που τον θυσίασαν, αν και δικός τους, για να φορτώσουν στον Γρ. Στακτόπουλο μια δολοφονία που δεν έκανε ποτέ. Έδειξαν με το δάκτυλο τον Μπιν Λάντεν, ολότελα δικό τους. Η είδηση έκανε τον γύρο της γης και το μήνυμα, φοβερό και τρομερό, παγκόσμιο και…τρομοκρατικό απλώθηκε στον πλανήτη. Η ανθρωπότητα «κινδυνεύει», οι λαοί οφείλουν να αντιδράσουν, η νέα μάστιγα πρέπει να χτυπηθεί. Τι άλλο; Οι κυβερνήσεις να αγοράζουν όπλα «made in USA», οι αστυνομίες να ψάχνουν για τρομοκράτες, να παραγγέλλονται συστήματα ασφαλείας και το C4I να γεμίζει τσέπες απατεώνων κι ο γείτονας να υποψιάζεται τον γείτονα.

Η 11η Σεπτέμβρη ανήκει στο παρελθόν και η τρομοκρατία στο μέλλον. Το συμβάν πέρασε στην ιστορία και η αντιτρομοκρατία ξεκινά τη δικιά της ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: