ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

Εικονική εκτέλεση; Γιατί όχι;

Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη
ΒΓΗΚΕ στην αγορά ο…Άκης. Στη γύρα του για ψώνια. Με τη συμβία του-εκλεκτή της καρδιάς του-εστεμμένη των Παρισίων. Ύφος μεγιστάνα, κινήσεις υπεροπτικές και στο βάθος η…φρουρά του. Προστασία νόμιμη, προβλεπόμενη, πλην...περίεργη. Φύλαξη «δημοσία δαπάνη», που η πατρίς χαλάλισε σε κάποια παιδιά της υψηλών προδιαγραφών. Για την προσφορά τους στο Έθνος. Με το αζημίωτο και τη τσέπη γεμάτη. Έχουμε και λέμε. Για μπότες της κυράς του: 1500 ευρώ, παντόφλες του (για την πλαζ) 400 ευρώ, τσατσάρα 180 ευρώ (Πηγή:Μεσημεριανούδες…).
ΓΙΑ να κατεβάσεις το βλέμμα του σ’ εκείνον που ψάχνει στα σκουπίδια για τροφή και δίνει μάχη για τα ληγμένα, θέλει…δουλειά πολλή. Όση δεν έκανε ο Άκης για δεκαετίες σε «σοσιαλιστικά» πόστα. Τον κοιτάμε και…αναπολούμε στιγμές σοσιαλιστικές. Μας κοιτάζει και (μας) λοιδορεί. Και μόνο του ΠΑΣΟΚ τα παλικάρια δείχνουν αδιάφορα, ψυχρά και αποχαυνωμένα.
ΚΑΠΟΙΟΙ άξιζαν μια δημόσια-εικονική εκτέλεση. Ύστερα από δίκη με συνοπτικές διαδικασίες και μάρτυρα τον κάθε έντιμο έλληνα-θύμα. Νεοφιλελεύθεροι (διάβαζε δεξιάρες που φόρεσαν προσωπείο χωρίς ν’ αλλάξουν μυαλά) και κάποιοι «σοσιαλιστές» που βρήκαν τρόπους να μετατρέψουν το δημόσιο παραδάκι σε ακίνητα και σε…τρεχούμενο για τη σιγουριά της Ελβετίας.
ΚΙ αν δεν είδαμε δίκες-καταδίκες (κι ούτε θα δούμε), ας κάνουν τα κόμματα το αυτονόητο. Να καταδικάσουν και να «αποκεφαλίσουν» φταίχτες, κλέφτες και αμαρτωλούς της παράταξής τους. Μονάχοι και στο πνεύμα της αυτοκάθαρσης. Σε απαλλάσσει ο νόμος περί ΜΗ ευθύνης κ.λπ; Εμείς θα βγάλουμε άκρη. Θα οδηγήσουμε το ομοίωμά σου στην πλατεία. Πισθάγκωνα δεμένο και με τον δήμιο αδημονούντα να κατεβάσει τη χαντζάρα.
ΔΕΝ το κάνουν τα κόμματα και οι παρατάξεις-απόδειξη η πορεία των «εξεταστικών». Το θέλουν οι πολλοί της βάσης, απόδειξη τα λιγοστά (προς το παρόν)…γιαουρτάκια. Γι αυτό και απαιτούμε. Τα ίδια τα κόμματα και το καθένα χωριστά να (ανα)λάβει την πρωτοβουλία και την ευθύνη. Δεν το κάνουν κι είναι όλοι τους συνένοχοι. Ούτε καν διαγράφουν τους Άκηδες δημόσια και φωναχτά, δεν τους «λιθοβολούν», δεν τους ξεγράφουν. Γιατί; Λες να «κρατάει» ο ένας τον άλλον; Θυμήσου το…δάκτυλο του κ. Παυλίδη πέρα δώθε, απειλητικό, σαν εκκρεμές και τους…μουγκούς ακροατές του. Λες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: