ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!! "ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ…”ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ”…!!!

 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!!

ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓHΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ....

Δεδομένης της αποδοχής της ψήφισης του επάρατου Μνημονίου από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και την παράταξη του αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν την αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ για "μαγείρεμα συγκυβέρνησης" από τον Καρατζαφέρη με το ΠΑΣΟΚ με παρελκόμενα τον Κουβέλη και την Ντόρα ως επίσης και της επερχόμενης εκδήλωσης της κοινωνικής έκρηξης  ελέω ΜΝΗΜΟΝΙΩ και των έτερων δυσβάσταχτων μέτρων που δρομολογεί η κατοχική κυβέρνηση ............ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ έδωσε δια της δήλωσης Του τα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ   ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ δηλώνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τις υποτακτικές προθέσεις του ως πολιτική δύναμη και όχι ως ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ του κυβερνώντος κόμματος , αλλά ως ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ !!!!!

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Η  ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ MEGA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΡΩΤΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ"….
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ  ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: