ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ (Η ΔΕΙΛΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κάνουμε αυτό το μικρό σχόλιο για να επισημάνουμε την δειλία της κατοχικής κυβέρνησης η οποία ελέω Μνημονίου και πριν της εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ανακοίνωσε το προσχέδιο κόλαφος του προϋπολογισμού μη λαμβάνοντας υπόψιν της την λαϊκή οργή η οποία θα μπορούσε να αποτυπωθεί στις κάλπες κατά την 7η Νοεμβρίου αλλά .....ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ προχώρησε σε καθαρά κίναιδες πρακτικές προκειμένου αναστειλει την εξέταση της υπόθεσης από το προσφεύγων όργανο και ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ................ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!!!!!

======================================================================
Προωθώ για ενημέρωση σας,το παρακάτω συνοπτικό σημείωμα, επισημαίνοντας, δύο κρίσιμα κατά την άποψη μου στοιχεία, που περιήλθαν σε γνώση μου, κατά  την διάρκεια της συνάντησης,στην οποία ήμουν παρών από  προσωπικό ενδιαφέρον.
α. Η συγκεκριμένη υπόθεση...θα εκδικαστεί αμέσως μετά τις εκλογές και μάλιστα από την "ολομέλεια" του ΣτΕ., σημείο ιδιαίτερα σημαντικό, για την βαρύτητα της υπόθεσης και το "κύρος" της απόφασης !!!
β.Το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, σε πολλά σημεία θίγουν ανεπανόρθωτα και για πρώτη φορά από την σύσταση του Ελληνικού Κράτους ,την ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας !!! και για τον λόγο αυτό, παρακαλώ ανοίξτε και διαβάστε με προσοχή την επισυναπτόμενη στο παρόν "Διακήρυξη" του Δ.Σ.Α.
 Η επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων κ.ο.κ, μπορεί να γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα ,που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό:

Για την προώθηση 
Ν.Νικολιάς.
------------------------------------------------------------------
ΕΧΘΕΣ (5/9) ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.Α. ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΣΑ     (ΑΙΤΗΣΗ  ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΡΩΝ). 

 ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΑΡΧΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΥΓΗ   ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,  ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΑΞΗΣ 1978,  ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ,  ΤΗΣ ΠΟΠΣ, ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΤΟΥ ΤΕΕ, ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ,   ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ   ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ   ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,    ΕΑΑΣ,  ΕΑΑΝ,  ΕΑΑΑ, ΤΑΞΗ 1973,  ΣΑΑΑΣ κλπ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ( στην οποία παραυρεθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι φορέων  όπως Ομοσπονδίας  Υγειονομικών,   Αποστράτων ΕΛΑΣ,    Ταμείων ΔΕΗ,  ΟΤΕ,     Αποστράτων Λιμενικού Σώματος,    Αποφοίτων ΣΑΣΣ,    υπό ίδρυση ΠΟΣΕΣ,  κλπ) : 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΉΣ  (λόγω της κωλυσιεργίας των   Υπουργείων στην προσκόμιση ζητηθέντων στοιχείων από το ΣτΕ, θα αναβληθεί η συζήτηση  για μετά τις εκλογές, οι πληροφορίες όμως επί της εισήγησης είναι θετικές),

ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ  Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞ ΑΥΤΟΥ  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ  ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (όχι  μόνο εκπροσώπων αλλά μαζική)  ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΚΑΙ  ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ  ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Ο  ΠΑΝΟΣ  ΣΟΜΠΟΛΟΣ  (ΕΣΗΕΑ) ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ  ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ    ΔΙΑΚΉΡΥΞΉ  -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΟΥ  Δ.Σ.Α. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 

ΒΑΣ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
===================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: