ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ: ΣΤΟ INTERNET ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

altΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ,  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΛΠ!
   Σύμφωνα με την εγκύκλιο εφαρμογής του νέου φορολογικού νόμου που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, προκύπτει ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης για πλήρη άρση του φορολογικού απορρήτου. Μάλιστα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, προβλέπεται να ζητήσει την Άδεια της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να υλοποιήσει αυτόν τον επαίσχυντο σχεδιασμό.
Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Οικονομικών, αφορά τα κάτωθι στοιχεία:1. το ονοματεπώνυμο του φυσικού προσώπου ή την επωνυμία της επιχείρησης
2. το καθαρό εισόδημα ανά κατηγορία (πχ από εμπορική επιχείρηση, από ελευθέριο επάγγελμα κλπ) και το φορολογητέο εισόδημα
3. τον φόρο που αναλογεί στο ως άνω εισόδημα
   Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που διαρρέουν στον τύπο, δεν είναι ξεκάθαρο το εύρος αυτής της οργουελικού τύπου παρέμβασης.
   Το ίδιο το κείμενο του νόμου, αντισυνταγματικώς, προβλέπει τη δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία αυτά μόνο για όσους έχουν "έννομο" συμφέρον (πχ τράπεζες, επιχειρήσεις και δικηγορικά γραφεία), σμπαραλιάζοντας ουσιαστικά κάθε έννοια φορολογικού απορρήτου και κράτους δικαίου. Παρόλα αυτά, το Υπουργείο Οικονομικών, προσανατολίζεται ακόμα και στην πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία αυτά για οποιονδήποτε υποβάλει ηλεκτρονικά τη δήλωσή του μέσω του συστήματος TAXIS.
   Υπενθυμίζεται πάντως πως η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει ήδη απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» των βουλευτών στο site της Βουλής.
   Σε κάθε περίπτωση, εάν η Κυβέρνηση προχωρήσει, με την ανοχή της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, θα πρόκειται για μια κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας συνταγματικής νομιμότητας και αποπροσανατολισμού των πολιτών πάνω στα πραγματικά αίτια της φοροδιαφυγής. Θα πρόκειται για άλλο ένα βήμα στη δημιουργία «προσωπικών φακέλων», που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες πληροφόρησης των μεγάλων επιχειρήσεων εντείνοντας παράλληλα τον έλεγχο και το αίσθημα διάχυτου φοβου πάνω στους πολίτες.
   Η φοροδιαφυγή, που αφορά κατά κύριο λόγο τις προνομιούχες τάξεις, δεν χτυπιέται ούτε με μέτρα τύπου «1984» ούτε φυσικά με επιχειρήσεις μετατροπής των πολιτών «σε χαφιέδες του γείτονα». Χτυπιέται με πολιτική βούληση για ενίσχυση των ΔΟΥ με προσωπικό και με τη δημιουργία δίκαιης προοδευτικής φορολογικής κλίμακας που να ρίχνει τα φορολογικά βάρη στο κεφάλαιο και όχι σε μισθωτούς και συνταξιούχους!
iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια: