ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.10

Αποτελέσματα δημοσκόπησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Από τα...αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από την Καπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας "To Βήμα", τα ποσοστά της κυβέρνησης εμφανίζονται χαμηλότερα σε σύγκριση με δημοσκόπηση του περασμένου Απριλίου.

Ωστόσο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν φαίνεται να καρπώνεται την αύξηση της κυβερνητικής φθοράς, με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης να δηλώνει λιγότερο ικανοποιημένη από το έργο της κυβέρνησης και λιγότερο αισιόδοξη πως η χώρα θα αποφύγει την πτώχευση, και παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά.

Ενδεικτικά, το 51,5% δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από το έργο της κυβέρνησης, ενώ το 45,2% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Σε 65,6% ανέρχεται το ποσοστό, σημειώνοντας κατακόρυφη αύξηση, των πολιτών που θεωρούν ότι η χώρα θα μπορούσε να αποφύγει το Μνημόνιο και το μηχανισμό στήριξης.

Σε ερώτηση που τέθηκε για το εάν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα εάν η Νέα Δημοκρατία είχε κερδίσει της εκλογές του 2009, η πλειοψηφία (44,9%) απαντά χειρότερα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Περιφέρεια Αττικής, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, συγκέντρωσε ποσοστό 12,1%, ενώ ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Σγουρός, βρέθηκε στο 20,1%. Αναμένεται μάλιστα να δώσει σκληρή μάχη, ειδικά σε β' γύρο, με το Γιάννη Δημαρά (17,9%).

Ακολουθούν, ο Αδ.Γεωργιάδης (9%), ο Θ.Παφίλης (8,1%), ο Αλ.Μητρόπουλος (7,9%), ο Γρ.Ψαριανός (3,5%) και ο Αλ.Αλαβάνος (3,1%), ενώ σημαντικό ποσοστό (15,7%) συγκεντρώνει και η επιλογή κανένας.

Σε β' γύρο, μεταξύ Γιάννη Σγουρού και Βασίλη Κικίλια, οι ερωτηθέντες προτιμούν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 42,2% (έναντι 21,7% για τον υποψήφιο της ΝΔ), ενώ μεταξύ Γιάννη Σγουρού και Γιάννη Δημαρά οι ερωτηθέντες προτιμούν τον ανεξάρτητο υποψήφιο με ποσοστό 45,2% (έναντι 28,9% για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ).

Στο Δήμο Αθηναίων, o Νικήτας Κακλαμάνης συγκεντρώνει 38,5% και ο Γιάννης Καμίνης το 26,3%.

Στο Δήμο Πειραιά, ο Γ.Μίχας συγκεντρώνει 40,5%, ο Π.Μαντούβαλος 16,2% και ο Β.Μιχαλολιάκος 15,9%.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Κ.Γκιουλέκας συγκεντρώνει 30,9% και ο Γ.Μπουτάρης 29%.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Π.Ψωμιάδης συγκεντρώνει 35,9% και ο Μ.Μπόλαρης 26,6%.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: