ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Παντελής Οικονόμου είναι έτοιμος για όλα, ακόμη και για τη διαγραφή του

zoomnews


Αποφασισμένος να καταψηφίσει την εξεταστική για την οικονομία, ανεξάρτητα από το αν αυτό θα οδηγήσει ή όχι στη διαγραφή του, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου. “Δε συμβάλλει στην πολιτική ζωή και την αντιμετώπιση της κρίσης η σωρεία εξεταστικών επιτροπών”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου, που εκφράστηκε και με σκληρά λόγια κατά του Μνημονίου.
Αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάρρευση των δημοσίων εσόδων, λέγοντας πως “ενώ επιβλήθηκαν νέοι φόροι, τα έσοδα μειώθηκαν γιατί μειώθηκε η κατανάλωση”. “Αυτό δεν είναι καινούργιο, το έχει γράψει και ο Κέινς”, πρόσθεσε και αναφέρθηκε στις λάθος εκτιμήσεις των στελεχών της τρόικας για τα δημόσια έσοδα, το έλλειμμα και την ανεργία. Τέλος, ο κ. Οικονόμου παραδέχτηκε ότι “μεταξύ του προσχεδίου του προϋπολογισμού και του τελικού κειμένου υπάρχει μεγάλη απόσταση”. Και τι υπάρχει ανάμεσα; Οι αυτοδιοικητικές εκλογές…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειπε και κατι αλλο ακομα σοβαροτερο .. να αναθεωρησουμε λεει το μνημονιο επικαιροποιωντας το για το συμφερον και ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ!!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ... ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΠΛΕΥΡΑ -ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ.... ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ... ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ -ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ [νεοι σοσιαλιστες!!] ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ... ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

τωρα που δεν πηρε υπουργειο το θυμηθηκε....αστο μεγαλε... εγινες ρομπα... τελος.... και οπου σε βρουμε αυγαααααα