ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Εθνικός κίνδυνος: Απειλούν να φύγουν οι Ινδοί από την Ελλάδα!


"Α crucial national threat", που θα΄λεγε κι ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου & αξιόπιστου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, οι Ινδοί μετανάστες που "περπάτησαν" ολόκληρα μερόνυχτα για να΄ρθουν λαθραία στην χώρα μας, απειλούν ότι θα επιστρέψουν στην Ινδία. Και μάλιστα άτομα, που όπως δηλώνουν στην κάμερα,  παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Μετά από την προβολή του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ   του Alpha,είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος, μερικές... εκατοντάδες χιλιάδες (από το 1,5 εκατομύριο σύνολο)  λαθρομετανάστες που περιμένουν στα τουρκικά παράλια, αντί να συνεχίσουν την πορεία τους μέσω Έβρου η Αιγαίου προς την Ελλάδα, να επιστρέψουν  πάλι στην Νοτιοανατολική  Ασία..
Μακάρι να μας έκαναν την χάρη, να πάρουν μαζί τους και τους δημοσιογράφους που μας φουρνίζουν τέτοιες "Παπαδροσιές" να ηρεμήσουμε... 
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: