ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Ψευτοσοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ: Πρώτα το κρατικό κέρδος

Πριν από ένα χρόνο το ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να μας πείσει ότι πρώτα είναι ο πολίτης. Διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι δε θα πληρώσουν όσοι δεν φταίνε. Εξήγγειλε ότι δε θα κόψει μισθούς, ότι δε θα αυξήσει τις τιμές, ήταν ενάντια στην επαναφορά των τυχερών παιχνιδιών και λίστα πολλών άλλων που τελικά έχουν όλα αποδειχτεί ένα τεράστιο ψέμα. Τα έκανε όλα όσα υποσχέθηκε στο ακριβώς αντίθετο. Τα παίρνει από όλους και από όλες τις δραστηριότητες, ενώ προσθέτει και άλλες με νέες ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπως τα φρουτάκια, διαδικτυακό τζόγο κλπ. προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα για τα κρατικά ταμεία.

Μέτρα λιτότητας εις βάρος του λαού. Ανοίξανε το χέρι και ζητούν «ό,τι έχουμε ευχαρίστηση». Σούζα στο ΔΝΤ και γονατιστοί μπροστά στην Τρόικα για ένα καθαρό πολιτικό μέτωπο, αν και δουλικό, στις επιταγές της. Μήπως να σηκώσουν το κεφάλι και να δουν κάτι καλά παραδείγματα που προκύπτουν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δείχνουν να έχουν καλύτερες ιδέες βάζοντας πραγματικά πρώτα τον πολίτη και όχι το κρατικό κέρδος εις βάρος του; Γιατί το να χάνουν τον ύπνο τους υπολογίζοντας πόσες άδειες για φρουτάκια και διαδικτυακό στοίχημα πρέπει να δώσουν για να πάρουν όσα περισσότερα γίνεται από τον ελληνικό λαό είναι σίγουρα πιο χρονοβόρο και άσκοπο από το να σκέφτονταν πιο αποδοτικούς και λιγότερο επιβλαβείς τρόπους άντλησης άμεσων εσόδων.

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση της Ουγγαρίας. Όπως αναφέρεται στο απολαυστικό άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ «το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί».

Η Ουγγαρία αρνήθηκε να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι με νέα λιτότητα για τους πολίτες προκειμένου να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα  και θεωρεί ότι το μνημόνιο με το ΔΝΤ και την ΕΕ που είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση θα είχε ατυχείς κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες. Ενώ η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. απαιτούν από την ουγγρική κυβέρνηση να περικόψει τις συντάξεις, να μεταρρυθμίσει το εθνικό σύστημα υγείας περικόπτοντας μισθούς και θέσεις γιατρών και νοσοκόμων και μειώνοντας τα κρατικά κονδύλια για την υγεία, να κλείσει τεράστιες ζημιογόνες κρατικές επιχειρήσεις απολύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ούγγρων και άλλα, οι Ούγγροι δήλωσαν ότι προτίθενται να εισπράξουν πολύ περισσότερα από όσα απαιτούνται φορολογώντας τις τράπεζες. Έτσι η κυβέρνηση Όρμπαν ανακοίνωσε έκτακτη εισφορά για τρία χρόνια των τραπεζών, ύψους 0,45% όχι όμως επί των κερδών, αφού όλες θα φρόντιζαν να εμφανίσουν ζημίες, αλλά επί των ακαθάριστων εσόδων! Ανακοίνωσε και έκτακτη φορολογία 5,2% στο ύψος των συναφθέντων συμβολαίων των ασφαλιστικών εταιριών και έκτακτη φορολογία μέχρι 6% στις χρηματιστηριακές εταιρίες και σε όλες τις υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!

Με αυτά τα μέτρα σκοπεύουν να εισπράξουν 450 εκατομμύρια από τις τράπεζες, 135 από ασφάλειες άλλα και 110 εκατομμύρια ακόμη από τις υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές εταιρίες. Σύνολο: 700 εκατομμύρια ευρώ!

Απόδειξη ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, από την πώληση αδειών τεχνικών και τυχερών παιχνιδιών και την είσπραξη δικαιωμάτων από τη διενέργεια αυτών, για να εισπραχθούν άμεσα και μεγάλα κρατικά έσοδα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος εθισμού και όλων των άλλων κοινωνικών επιπτώσεων, ούτε οικονομικής καταστροφής για όλο τον ελληνικό λαό. Είναι όμως θέμα προτεραιοτήτων.

poor journalisto

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ESIS STO LIMERI 8ELETEENA X::::O XONTRO MA ISTE TOSO KOPANI ALA GIATI OXI DEN ISTE H MONI

Unknown είπε...

αγαπητε ανώνυμε!!!!
ο σοσιαλ(η)στης ηγέτης σου μας έχει στερήσει ακόμα και την ικανοποίηση της "αφόδευσης"... εαν εσείς ακόμα μπορείτε να "αφοδεύετε" σημαίνει ότι οι πολιτικές ΓΑΠ δεν σας έχουν αγγίξει!!!
χαιρόμαστε για αυτό οπότε ...παρακαλούμε όπως μας αποστείλατε το υποσχεθέν από το μηνυμά σας "χοντρό..χ@#ιμο" προκειμένου το αποθέσουμε στην προθήκη των σπανίων εκθεμάτων μας!!!
σας ευχαριστουμε...για το ΧΕΣΙΜΟ!!