ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

Η απάτη και η αυταπάτη

Ο Πάγκαλος ξαναμίλησε. Και τι είπε; Ότι το κεφάλαιο στην Ελλάδα έχει την διπλάσια κερδοφορία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και ότι βρίσκουν τρόπους ώστε να αποφεύγουν την φορολόγηση.

Οπότε να το έχουμε υπόψη μας αυτό. Όταν ο Πάγκαλος γίνει υπουργός κάποιας κυβέρνησης θα το ρυθμίσει το θέμα ώστε να πληρώνουν και αυτοί που βγάζουν τα πολλά και όχι μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οι οποίοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, έτρωγαν μαζί με τον Πάγκαλο.

Στο 15% θα φτάσει η ανεργία. Επίσης στο 15% θα φτάσει και το έλλειμμα του 2009. Το έλλειμμα και η ανεργία μάλλον ανταγωνίζονται στο πιο θα φτάσει πρώτο στο 30%.

Μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών μας πληροφόρησε το ΕΛΚΕΚΑ. Ναι εσάς περιμέναμε να μας το πείτε…

Προσέξτε λίγο την παρακάτω φράση: «Θα αγωνιστούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

Πιστεύεις ότι αυτή η φράση ανήκει σε κάποιον που ασχολείται με κάποιο άθλημα. Λάθος. Η φράση αυτή ανήκει σε πολιτικό της ΝΔ. Δεν έχει σημασία το όνομα, εξάλλου την λένε όλοι οι νεοδημοκράτες τώρα που είναι στην αντιπολίτευση, όπως την έλεγαν και οι πασόκοι όταν ήταν στην ανάλογη θέση.

Κανονικά οι πολιτικοί (όπως και οι πολίτες – ψηφοφόροι) θα έπρεπε να σκεφτόντουσαν κάπως διαφορετικά. Δηλαδή: τι είδους πολιτική πρεσβεύει η ιδεολογία της ΝΔ (ή του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ κλπ); Την ασκούμενη πολιτική από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την είδαμε. Και είναι η πολιτική που μας έχει φέρει σε αυτό το χάλι.

Όταν λοιπόν ο πολιτευτής της ΝΔ λέει ότι θα αγωνιστεί για να κερδίσει εννοεί ότι θα ψάξει να βρει μια διαφορετική ιδεολογία που θα τον οδηγήσει σε διαφορετική κυβερνητική πράξη ώστε οι πολίτες να βιώσουν ένα καλύτερο σύστημα και μια καλύτερη ζωή;

Όχι βέβαια. Αυτό που εννοεί είναι ότι θα αγωνιστεί να παραμυθιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα τον ψηφοφόρο – πρόβατο ώστε να ξαναγίνει κυβέρνηση. Και ο Ψηφοφόρος- πρόβατο να πανηγυρίσει που η ομάδα του κέρδισε και θα έχει να το λέει στο καφενείο.

Αλλά το να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός δεν έχει και μεγάλη σημασία για την ζωή μας. Οπότε μπορούμε να παριστάνουμε και τους οπαδούς τους. Αλλά το να αντιμετωπίζουμε την πολιτική ως ποδόσφαιρο έχει τρομερές συνέπειες στην ζωή μας.

Και αυτό το βλέπουμε ήδη.

Και δεν είναι θέμα προσώπων. Δεν αλλάζει και πολύ αν στην θέση του ενός βάλεις κάποιον άλλον. Είναι θέμα πολιτικής.

Παραφράζοντας λοιπόν λιγάκι τον Πάγκαλο θα πω ότι «Φταίμε όλοι». Έχουμε ένα δεδομένο. Την Ελλάδα την κυβέρνησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ο καθένας ανάλογα με το πόσο αχόρταγος ήταν, με το πόσο αντιμετώπιζε την δημόσια περιουσία ως λάφυρο της εκλογικής νίκης, με το πόσο περισσότερα λαμόγια είχε, με το πόσο ανικανότητα διέθετε έριξαν την Ελλάδα στον γκρεμό (μην παραμυθιάζεστε ότι είμαστε στο χείλος, έχουμε ήδη πέσει απλά δεν το έχουμε καταλάβει γιατί είμαστε αφοσιωμένοι να βλέπουμε ειδήσεις) και τους Έλληνες στην απόγνωση και την καταστροφή.

Όσο στηρίζουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν για να το παίξουν τώρα σωτήρες, τόσο άξιοι της μοίρας μας είμαστε.

Κάθε δέκα μέρες πάει ο Κωστάκης στο σπίτι του Έβερτ. Κάποιοι λένε ότι κάτι ετοιμάζει ο Κωστάκης με τον Έβερτ. Προφανώς καμιά σπεσιαλιτέ με μπριζολάκια.

Εδώ ο Κωστάκης έλεγε αμάν και πότε να φύγει από την προεδρία και τώρα κάτι Καρατζαφέρηδες προσπαθούν να μας πείσουν για την μεγάλη επιστροφή.

Ένας άνθρωπος που έφυγε έχοντας στην πλάτη του την μεγαλύτερη αποδοκιμασία από τον λαό, ο οποίος ή έχει βάλει το χέρι στο μέλι ή είναι παντελώς ανίκανο με μειωμένη αντίληψη για ότι συμβαίνει γύρω του ή με εγκληματική αδιαφορία για το μεγάλο φαγοπότι θα επιστρέψει ως ήρωας και ελπίδα;

Πάντως αυτός ο Καρατζαφέρης αν δεν συγκυβερνήσει δεν πρόκειται να ησυχάσει. Συγκυβέρνηση να είναι και με όποιον νάναι.

Το σενάριο οικουμενικής ακούγεται αρκετές φορές. Αναρωτιέται κάποιος: Γιατί να θέλει ο Σαμαράς ή η Ντόρα ή ο Καρατζαφέρης ή όποιος άλλος να συμμετέχει σε μια οικουμενική και δεν αφήνει τον Γιωργάκη να φάει τα μούτρα του μόνος του;

Τόσο πολύ πια θέλουν να μοιραστούν το πολιτικό κόστος της καταστροφής;

Σίγουρα δεν το κάνουν επειδή θέλουν να σώσουν την Ελλάδα. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Τον εαυτό τους θέλουν να σώσουν.

Ξέρουν ότι αν το ΠΑΣΟΚ καταστραφεί θα τους συμπαρασύρει όλους στην καταστροφή. Αν όμως δεθούν στο άρμα και τραβάνε τα σχοινιά ώστε να επιβιώσει έστω και πολλαπλώς τραυματισμένο το ΠΑΣΟΚ θα έχουν σωθεί και αυτοί. Έστω τραυματισμένοι.

Και είναι πιο εύκολη η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου αν συνασπιστούν. Άσε που θα μας πιπιλίσουν το μυαλό ότι είναι πολιτικοί που σκέφτονται το καλό της χώρας γι΄ αυτό δέχονται να έχουν πολιτικό κόστος με μια συνεργασία. Θα είναι υπεύθυνοι.

Μην τους πιστεύεται. Να σώσουν το τομαράκι τους θέλουν ώστε να συνεχίσουν αν είναι δίπλα από το βαζάκι με το μέλι. Και στην κατάλληλη στιγμή να το βουτήξουν.

Η ΝΔ μας λέει ότι το ΠΑΣΟΚ έλεγε ψέματα. Το ΠΑΣΟΚ μας λέει ότι η ΝΔ έλεγε ψέματα. Επειδή τους πιστεύω και τους δύο έχω πλέον βεβαιωθεί. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας λένε ψέματα.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: