ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.10

ΚΟΡΥΦΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κάτω από τις γνωστές τριτοκοσμικές συνθήκες του Πανελλήνιου ΔουΝουΤού, συνεχίζεται με άγρια ομορφιά και λύσσα, ο προεκλογικός αγών λασπομαχίας, για την ανάδειξη της κορυφαίας Δημοτικής Γουρούνας της Θεσσαλονίκης. 
Όλοι οι εθελοντές αναβάτες πλην Μπουτάρη, υπόσχονται ότι θα σχηματίσουν κυβέρνηση μέσα κι έξω από τη λάσπη και πως θα διώξουν αυθημερόν, κάποια μέρα (σικ) το χρηματοβόρο ΔουΝουΤού (ΔΝΤ). Ο αναξιοπρεπής αναβάτης της υποψήφιας λασπογουρούνας του πράσινου λαχανόκηπου, κος Μπουτάρης μετά από αποτοξίνωση παντός σώματος πλην εγκεφάλου της τσόντας, υποσχέθηκε ευθαρσώς τον σχηματισμό συγκυβέρνησης με το ΔουΝουΤού, μέσα κι έξω από το Δημοτικόν λασποπωλείον, ώστε να υποβοηθήσει τον πρόεδρο της ψευδοσοσιαλιστικής διεθνούς των αλητών (ένα περίεργο κράμα Εβραίων φασιστών-ναζιστών-σιωνιστών και Εβραίων του ΔουΝουΤού), να ταξιδεύει (με ή άνευ της Μπιρμπίλως) στα διεθνή φόρα της καλποοικολογίας.
Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, ότι οι γενναίοι αναβάτες των υποψήφιων δημοτικών γουρούνων και γνωστοί λασπομάχοι, για να διατηρούν τις υποψήφιες δημοτικές γουρούνες σε λασποφόρμα και εξοικείωση με το λασπορώδες περιβάλλον του δημοτικού αγώνος, αφήνουν τις γουρούνες καθημερινά άπλυτες και σιχαμένες. Αυτό βοηθά στις γλίστρες και στο γλοιώδες γλείψιμο των ανεξάρτητων κομματικών μηχανισμών και των χορηγών-υποψήφιων εργολάβων του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επέμειναν ορφανοί, μετά την αποχώρηση του άξιου αναβάτη Δημοτικής Λασπογουρούνας, Παπαγεωργόπουλου.
Με τέτοιο ντέρμπι, στα τέτοια μας το ποιος θα καβαλάει τη Δημοτική Γουρούνα Θεσσαλονίκης....
Εμείς ΛΕΥΚΟ θα ρίξουμε......
Όποιος νυχτοπερπατεί, κι όποιος τσονταπερπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: