ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.10

Λεφτά υπάρχουν =Όχι νέα μέτρα

Ο κ. Παπανδρέου επανέρχεται στην πολιτική της τελευταίας προεκλογικής περιόδου, επανέρχεται στη προσφιλή  στρατηγική "λεφτά υπάρχουν". Με διαφορετικό όνομα. Τώρα λέγεται "όχι νέα μέτρα".Η νέα στρατηγική έχει ημερομηνία λήξης, την 15η Νοεμβρίου του 2010, την επαύριο του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Απορίας άξιον είναι ο πολιτικός αμοραλισμός με τον οποίο η ίδια κυβερνητική προπαγάνδα αναιρεί τα όσα διαρρέουν οι οικονομικοί της εγκέφαλοι για την αναδιάρθρωση των μισθών στο δημόσιο μέσω της εφαρμογής του νέου μισθολογίου, όπου η μόνη εγγύηση που προσφέρεται είναι η διατήρηση των βασικών μισθών.Με άλλα λόγια νέα μέση μείωση των μισθών κατά 10%  τουλάχιστον.
Όσο για το μήνυμα που απευθύνει ο κ. Παπανδρέου και πρός την τρόϊκα, για τις πρωτόγνωρες θυσίες των Ελλήνων, είναι καλοδεχούμενο και εκτιμούμε οτι θα είναι σε θέση να το επαναλάβει  και μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.


υπερ Πασοκ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝ ΚΟΙΝΟ...
ΕΚΕΙ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΑΠΕΔΙΔΕΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
ΔΕΝ ΑΠΕΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΦΑΡΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ
ΑΥΤΗ ΘΑΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ