ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.10

ΚΛΙΜΑ ΨΗΦΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Δεν κατευθύνεται στη ΝΔ αλλά σε ανεξάρτητους, υποστηρίζουν οι δημοσκόποι 

Πως, με αυτά τα δεδομένα, το ΠΑΣΟΚ από το  9–4 κινδυνεύει να οδηγηθεί στο 6–6-1

Τον τόνο της ψήφου διαμαρτυρίας κατά των μέτρων που έχει  λάβει η κυβέρνηση δίνει η Περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με τους δημοσκόπους που ολοκληρώνουν τις (φανερές) έρευνες κοινής γνώμης σήμερα. Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει από όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην μεγαλύτερη περιφέρεια τη χώρας* η αντικυβερνητική ψήφος όχι μόνο βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά με βασικό της εκφραστή τον (προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ) Γιάννη Δημαρά αλλά φαίνεται ότι έχει αυξητικές τάσεις.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται ότι καταλήγει και έρευνα της εταιρείας GPO που θα δημοσιοποιηθεί σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας έρχεται και πάλι τρίτος.

Μέσα σε αυτό κλίμα το κυβερνών κόμμα από εκεί που πριν τρεις εβδομάδες διεκδικούσε με σοβαρές πιθανότητες 9 περιφέρειες αφήνοντας για τη ΝΔ μόλις 4, (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8192), σήμερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που γίνονται, κινδυνεύει να χάσει την Αττική και να φέρει ισοπαλία με τη ΝΔ στις υπόλοιπες 12 περιφέρειες, καθώς στο β΄γύρο είναι πολύ πιθανό η αντικυβερνητική ψήφος να βρει εξ ΄ανάγκης την έκφρασή της στο πρόσωπο υποψηφίων της ΝΔ.  


Συγκεκριμένα, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία:
- Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει σίγουρα τρεις περιφέρειες: Κρήτη, Νότιο Αιγαίο και Δυτική Ελλάδα. Παράλληλα είναι φαβορί σε ακόμη δύο: Την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και τη Στερεά Ελλάδα. (Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δημοσιεύεται γκάλοπ στην Εύβοια, όπου ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος Κλέαρχος Περγαντάς προηγείται του Θανάση Χειμάρα με διψήφιο ποσοστό)

- Η ΝΔ κερδίζει σίγουρα δύο περιφέρειες: Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, ενώ είναι φαβορί σε Βόρειο Αιγαίο και Ιόνια, όπου είναι βέβαιο ότι Σπύρος Σπύρου προτιμάει να μπει ο επίσημος υποψηφίος του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μπεριάτος (είναι δεύτερος) από τον "αντάρτη" Γιώργο Καλούδη 
- Μεγάλα ντέρμπι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία σε Ήπειρο και Θεσσαλία όπου οι διαφορές μεταξύ των Β. Αργύρη - Α. Καρχιμάνη και Α. Παπατόλια - Κ. Αγοραστού βρίσκονται στο όριο του στατιστικού λάθους.

- Ερωτηματικό αποτελεί η Πελοπόννησος που αν και ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης είχε διψήφια διαφορά από τον Δημήτρη Δράκο οι τελευταίες κόντρες με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενδέχεται αλλά και η συνεχής παρουσία κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στην περιοχή ενδέχεται να του δημιουργήσουν προβλήματα στην τελική ευθεία

- Στην Αττική το δίδυμο που δείχνει να περνάει στο β΄ γύρο είναι αυτό του Γιάννη Σγουρού και του Γιάννη Δημαρά, με αποτέλεσμα κατά την έκφραση δημοσκόπου να πρέπει «το ΠΑΣΟΚ να την ξεχάσει».
Για τις δημοσκοπήσεις στην Περιφέρεια Αττικής κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8533

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΣΟΚ 2ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΝΔ 4 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 7 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

PASOK 1
ND 5
ANEJARTHTOI 7
ANTE KAI SE KALI MERIA...