ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.10

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !!! Ειρηνική επανάσταση κατά του Τραπεζικού Καρτέλ: Αποσύρετε τα χρήματά σας στις 7 Δεκέμβριου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)

(Οσοι έχουν πλέον..) Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
 
Ο Ερίκ Καντονά,της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακυρηγμένος ευρωπαίος παίκτης του αιώνα, μετέχει στο κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών.Καλεί  τους Ευρωπαίους και φυσικά τους έλληνες, να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου.

Πριν από λίγες εβδομάδες,αποφασίσαμε η 7η Δεκέμβρίου να είναι η ημέρα που θα γίνει λαική ανταρσία κατά των τραπεζών.Οι πολίτες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα πρέπει να αποσύρουν τα χρήματα τους από τις τράπεζές τους και συνεπώς, να προκύψει μία πανευρωπαϊκή τραπεζική κατάρρευση.Μία πτώχευση του λεγόμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος η οποία ηδη έχει συντελεστεί.Ενός συστήματος το οποίο επιβιώνει κάθε μέρα μόνο εις βάρος των ολοένα και πιο χρεωμένων πολιτών της ηπείρου, της ζωής τους με την καθημερινά αυξανόμενη λιτότητα και φυσικά, με τα δεκανίκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα προστασίας του.

Η εκστρατεία αυτή καλεί για μια αναίμακτη επανάσταση εναντίον των καρτέλ των τραπεζών σε όλες τις χώρες: «Δεν θα πάρουμε τα όπλα για να σκοτώσουμε ανθρώπους, για να ξεκινήσει η επανάσταση ..η επανάσταση είναι πραγματικά εύκολη.Μπορούμε να την κάνουμε σήμερα.

Τι είναι το σύστημα; Το σύστημα περιστρέφεται γύρω από τις τράπεζες. Λειτουργεί με βάση τη δύναμη των τραπεζών .. γι αυτό πρέπει να ανατραπεί, αρχής γενομένης από αυτές. Αυτό σημαίνει ότι τα 3 εκατομμύρια άτομα με τα πανό τους στο δρόμο .. πάνε στην τράπεζα και αποσύρουν τα χρήματά τους.Αποτέλεσμα η κατάρρευση των τραπεζών.10 εκατομμύρια άτομα και η κατάρρευση των τραπεζών είναι γεγονός.Εχει ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση για την ολοκληρωτική ανατροπή του εφιαλτικού συστήματος που καταδυναστεύει δισεκατομύρια ανθρώπους σε όλες τις χώρες.

Πρέπει να πάμε στην τράπεζα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει μια πραγματική επανάσταση. Δεν είναι περίπλοκο. Εσύ απλά πήγαινε στην τράπεζα στη χώρα σου και απόσυρε τα χρήματά σου.(Αν έχεις βέβαια). Αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να το κάνουν, την απόσυρση των χρημάτων τους,θα ακολουθήσει η κατάρρευση του συστήματος.

Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
 
stopcartel

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1]Χασαμε το αρχαιο μας νομισμα ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΕ
Χασαμε ετσι ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χασαμε ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ [ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ]
2]Τωρα χασαμε ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ της χωρας [ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ [=ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ]
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ητοι το
3]ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ..
ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
Α Υ Τ Ο Σ Ε Ι Ν Α Ι ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ Σ Τ Ο Χ Ο Σ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ -ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ
ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ
ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ -ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΟΥ
Οφειλουμε στα παιδια μας και σε κεινους που πολεμησαν για ναμαστε ελευθεροι να αλλαξουμε ολο αυτο το σαπιο πολιτικο συστημα διακυβερνησης της χωρας μας
Απαιτουμε νεα προσωπα- νεα κομματα που θα λειτουργουν σε νεους αδιαβλητους δημοκρατικους θεσμους
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ
ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ.........