ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

Τι υπογράψατε λεβέντες ?

ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο revival.
Από το κείμενο του επικαιροποιημένου μνημονίου (συμφωνήθηκε με την τρόικα το καλοκαίρι) :
«Η μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ουσιαστικές νομοθετικές αλλαγές εισήχθησαν τον Ιούλιο και οι οποίες αλλάζουν τη νομοθεσία προστασίας της απασχόλησης και το καθεστώς που διέπει τις απολύσεις, οδηγούν στην αλλαγή του πλαισίου εφαρμογής των κατώτατων μισθών, τη μείωση της αποζημίωσης των υπερωριών και επιτρέπουν στις συμφωνίες σε επίπεδο επιχειρήσεων να υπερέχουν των άλλων επιπέδων».
Αυτά αναγράφονται στο μνημόνιο ρητά και κατηγορηματικά. Σε αυτά έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση με την υπογραφή της.
Τώρα η κ. Κατσέλη «μάχεται» για να αλλάξει τη συμφωνία, ενώ η τρόικα επιμένει, ορθώς από την πλευρά της, στην πιστή τήρηση των συμφωνηθέντων.
Για όσους δεν κατάλαβαν, η ρύθμιση αυτή επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανατρέπουν, προς το χειρότερο, τα συμφωνηθέντα στην εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίες και τις κλαδικές συμβάσεις. Να τις υποκαθιστούν δηλαδή με συμφωνίες μέσα στην επιχείρηση, όπου οι εργαζόμενοι δεν έχουν τη δύναμη να διαπραγματευθούν.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν έκανε την παραμικρή διαπραγμάτευση όταν υπέγραψε το μνημόνιο. Είπε ναι σε όλα.
Οι κραυγές «εθνικής ανεξαρτησίας» είναι εκ των υστέρων, εκ του ασφαλούς και άρα εκ του πονηρού.
Γιατί ο πρωθυπουργός, λαλίστατος κατά τα άλλα στα διεθνή media και πρόθυμος να ανοίγει μέτωπα στην ΕΕ, δεν κατέθεσε το διεθνές κύρος και τις διασυνδέσεις του για να αποτρέψει τέτοιες ρυθμίσεις?

Από Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: