ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.10

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ....

Αξιότιμοι Κύριοι,
σας παρακαλώ να αναρτήσετε στο ιστολόγιό σας την ανωτέρω ανάκληση
προηγούμενης καταγγελίας μου, προς αποκατάσταση της τιμής και της
φήμης των κ.κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΙΟΥΓΚΗ.
Ταυτόχρονα ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ για το έργο που επιτελείτε μέσα από το
ιστολόγιό σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στις καταγγελίες των
Πολιτών, ακόμη και όταν αυτές αφορούν ισχυρά ονόματα της Ελληνικής
κοινωνίας, όπως και στη συγκεκριμένη, δική μου περίπτωση.
Τέλος, σας ευχαριστώ επειδή η ανάρτηση της καταγγελίας μου από το
ιστολόγιό σας, έγινε η αφορμή να διαλευκανθεί ένα πολύπλοκο οικονομικό
ζήτημα, να λάμψει η αλήθεια και να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με
τους ανωτέρω κ.κ. ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΙΟΥΓΚΗ.
Με Εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Γουργουβέλης
smartgourgouvelis@yahoo.com
====================================================================
ΔΗΛΩΣΗ  ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο υπογράφων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΒΕΛΗΣ του Ιωάννη, κάτοικος Αθηνών, οδός Κυρειάδων αριθ. 29, διαχειριστής της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Smart Interactive call centre ε.π.ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Μπακνανά αριθ. 23,
με την παρούσα  μου δήλωση
ΑΝΑΚΑΛΩ
Την από 13/11/2010 επώνυμη  καταγγελία μου για την εταιρεία «ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.», τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ και τους συνεργάτες του, δικηγόρους Aθηνών ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΙΟΥΓΚΗ, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής ποσού 150.000,00 ευρώ, από την εταιρεία «ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.», σε διαταγή της εταιρείας «PIOLANO VENTURES Ltd», καθώς και τους πάσης φύσης δυσφημιστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που περιέχονται σε αυτήν, η οποία αναρτήθηκε στο blog - ιστολόγιό σας, οι οποίοι, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων, μετά από τις εξηγήσεις που μου έδωσαν και τα έγγραφα που μου επέδειξαν, ήταν παντελώς αβάσιμοι και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Δηλώνω δε ότι, ως τελευταίος, νόμιμος κομιστής της ανωτέρω επιταγής από αδιάκοπη σειρά οπισθογραφήσεων, δεν είχα και δεν μπορούσα εκ της θέσης μου να έχω επαρκή πληροφόρηση και πλήρη ενημέρωση σχετικά με το παραπάνω θέμα, με συνέπεια το περιεχόμενο της καταγγελίας μου που αναρτήθηκε στο blog - ιστολόγιό σας και στο διαδίκτυο να είναι ανακριβές και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ειδικότερα δε, μετά από προσωπική επικοινωνία μου  με τους κ.κ. ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΙΟΥΓΚΗ, διαπίστωσα ότι αυτοί αγνοούσαν το γεγονός της κυκλοφορίας της συγκεκριμένης επιταγής, αφού ο θεματοφύλακας – μεσεγγυούχος στον οποίον την είχαν παραδώσει,   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Δικηγόρος Αθηνών, δεν τους ενημέρωσε, ως όφειλε, για την παράδοσή της στους κατά νόμο δικαιούχους αυτής, ούτε για τη μετέπειτα κυκλοφορία της, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν ότι αυτή κυκλοφορούσε και ότι επρόκειτο να εμφανιστεί προς είσπραξη την 09/11/2010.
Μετά ταύτα, ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ανωτέρω κ.κ. ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΟΥΓΚΗ και δεσμεύομαι να παραστώ ως μάρτυρας σε οποιαδήποτε αστική ή ποινική δίκη που τυχόν θα εγείρουν κατά του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο οποίος αποδείχθηκε ότι υπήρξε ο αποκλειστικός υπαίτιος για τα όλο ζήτημα.
Ο Δηλών
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΒΕΛΗΣ
Διαχειριστής Smart ΕΠΕ
smartgourgouvelis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: