ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

ΜΙΑ "ΕΠΕΤΕΙΟΣ".... ΕΝΑ "ΣΤΕΦΑΝΙ"...... ΚΑΙ ΤΟ "ΔΝΤ"........ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ....:"ΝΑΙ!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ!!! ΖΗΤΩ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!! "

Ο Δρόμος είναι ανοιχτός στους Νεοταξίτες για την πλήρη υποδούλωση ενός λαού και μιας χώρας κοιτίδας φωτός πνεύματος ιδεών , πολιτισμού ,ελευθερίας και των ασπαζόμενων παγκοσμίως  ιδανικών της δημοκρατίας που γεννήθηκε σε αυτόν τόπο.
Η Ελλάς και οι Έλληνες έχουν παραδοθεί αμαχητί!!
Απόδειξη αυτού δεν είναι μόνον η μη αντίδραση του λαού στα όσα βιώνει από την πολιτική απάτη της "κυβέρνησης" και ειδικά του Πρωθυπουργού της χώρας  αλλά πιστοποίηση της "άνευ όρων παράδωσης" αποτελεί η χθεσινή προκλητική κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του πολυτεχνείου για την  επέτειο μνήμης της εξέγερσης των "αγωνιζόμενων φοιτητών των αγωνιζόμενων Ελλήνων" τον Νοέμβρη του 73 από τον ίδιο τον  Ηγέτη των απατεώνων που φέρονται ως η "νόμιμη και εκλεγμένη κυβέρνηση" της χώρας.

Η Υποκριτική κατάθεση στεφάνου από τον  κοινό Απατεώνα Πρωθυπουργό που εξαπάτησε έναν λαό... από τον Απατεώνα που προέκρινε και έκτοτε αναλόγως φέρεται αντικαθιστώντας το αποκτηθέν με αίμα Ελληνικό Σύνταγμα με το ΚΑΤΟΧΙΚΟ Μνημόνιο καταφεύγοντας απροκάλυπτα σε πολιτικό πραξικόπημα..... από τον Απατεώνα και κατοχικό όργανο της παγκόσμιας Ελίτ που εκχώρησε την αιματοβαμμένη από τους εθνικούς  αγώνες Εθνική κυριαρχία της χώρας και του λαού της καταφεύγοντας σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και "πέρασε" τον κατοχικό νόμο Μνημόνιο με απλή πλειοψηφία.......... ΠΡΟΚΑΛΕΙ !

ΕΧΘΕΣ ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο    που αποτελεί ένα  σύμβολο   του  αγώνα για την ανατροπή των πραξικοπηματιών συνταγματαρχών του ΄67 ,και της επταετίας που έβαλε στον "γύψο" την χώρα και τον λαό της!!!!! αλλά και αποτέλεσε  την απαρχή των μεγάλων αγώνων της Μεταπολίτευσης  για τις ιστορικές κατακτήσεις του εργατικού κινήματος, του φοιτητικού κινήματος , του ελεύθερου συνδικαλισμού (άσχετα πως κατάντησε σήμερα)..της αύξησης μισθών και συντάξεων και των κοινωνικών παροχών

Ο Πρωθυπουργός καλά έκανε!!  Έτσι του είπαν οι ξενόφερτοι επικοινωνιολόγοι του έτσι έκανε!!!

Οι φοιτητές όμως  .... οι επικεφαλείς των κομματικών φοιτητικών συνασπισμών  οι νεολαίοι των κομμάτων ..ειδικά της ΚΝΕ που είχε καλύψει όλον τον χώρο της εκδήλωσης...οι οργανωτές των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης .... πως επέτρεψαν να τελεσθεί ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια τους και στην ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ τους  αυτή η υποκρισία του καταπατητή της Δημοκρατίας, του πραξικοπηματία απατεώνα ανοσιουργού Πρωθυπουργού ΓΑΠ μέσα στο ίδιο το Πολυτεχνείο ,πάνω στον βωμό αίματος  αυτών που χάραξαν το διαχρονικό μήνυμα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ????...... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ??? ΕΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ????...........

Αν η νέα ΓΕΝΙΑ... το φοιτητικό κίνημα ανέχεται τέτοιες προσβολές και το «βγάλσιμο της γλώσσας»... …..τότε δεν υπάρχει ελπίδα. 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.......ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ..........  ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! .... ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.... ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΑ???? 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝ ΕΤΗ 2010............... ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΩΣ ΟΙ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ " ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΤΗ  ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ….
ΓΕΩΡΓΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: