ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

Σκόπιμη η παραμόρφωση της φωνής του Κικίλια στο δελτίο του MEGA?

Αξιότιμε/η κύριε/α,
σχετικά με το video με δηλώσεις Κικίλια (αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών)
θέλω να σας πληροφορήσω για κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, το οποίο (από όσο έχω δει) δεν έχει παίξει πουθενά -tv / blogs κλπ.

Υπάρχει μια διακριτή ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ στο video που έπαιξε στο mega και από το αντίστοιχο που έπαιξε σε υπόλοιπα κανάλια.
Δεν έχει αναρτηθεί στο youtube το σχετικό απόσπασμα όπως προβλήθηκε από το mega, αλλά μπορείτε να συγκρίνετε αυτό της ΕΡΤ ( http://www.youtube.com/watch?v=C0vwutjupvQ ) με του mega (από το site του, στο οποίο αναρτώνται τα δελτία).

Θα διαπιστώσετε ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ οτι το MEGA CHANNEL έχει ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ τον ήχο (με ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ της φωνής του Κικίλια) σε κάποια σημεία, έτσι ώστε να φαίνεται σχεδόν πως μιλάει εν μέσω λυγμών... ακριβώς δηλαδή ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ και από  το ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ στην τελευταία του εκπομπή!!!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Φιλικά,
μια αναγνώστριά σας

1 σχόλιο:

lawbreaker είπε...

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο του Mega: στο 13:02 του παρακάτω video (από εκπομπή Αλ Τσαντίρι) http://www.youtube.com/watch?v=aWXQBvy7VyM&NR=1, φαίνεται ξεκάθαρα η παραμόρφωση της φωνής, στην οποία βασίστηκε και το σχόλιο του Λαζόπουλου - σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια η παραμόρφωση (ως διά μαγείας) απουσιάζει! Τα συμπεράσματα δικά σας....