ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.10

Στην αμερικανική πρεσβεία η πορεία - Μικροεπεισόδια νωρίτερα μεταξύ διαδηλωτών ΦΩΤΟ!



- ΩΡΑ 18.12: Διαδηλωτές πετούν πέτρες και μολότωφ στο ύψος του ΝΙΜΙΤΣ
- Δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ στην αμερικανική πρεσβεία
- 'Ενταση επικράτησε λίγο πριν τις 4 στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος
- Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας. Κλειστοί όλοι οι δρόμοι
- 28 προληπτικές προσαγωγές
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜEΡΩΣΗ

Σε εξέλιξη η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Στα χέρια ήρθαν μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ με αντιεξουσιαστές λίγο πριν τις 4. Οι περισσότεροι διαδηλωτες έχουν διαλυθεί και αυτή την ώρα φτάνει και το τελευταίο μέρος της πορείας.

Η κεφαλή της πορείας, με επικεφαλής την αιματοβαμμένη σημαία, έφτασε αργά το απόγευμα στην αμερικανική πρεσβεία, όπου φοιτητές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.
Ακολούθησε το ΚΚΕ, και στη συνέχεια μέλη φοιτητικών οργανώσεων από την Κύπρο. Ακολούθως, ο Σύνδεσμος Εξορισθέντων-Φυλακισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974, τα μέλη του οποίου φώναζαν το σύνθημα "ψωμί, παιδεία, ελευθερία".
"Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε", ήταν άλλο ένα συνθήμα που φώναζαν οι διαδηλωτές.

Εκτός από τη συμπλοκή που υπήρξε νωρίς το απόγευμα μεταξύ φοιτητών και αναρχικών στην οδό Σταδίου στο ύψος του πεζόδρομου της Κοραή, δεν έχουν σημειωθεί επεισόδια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαροί πετούν κατά διαστήματα πέτρες εναντίον των αστυνομικών κατά μήκος της πορείας, χωρίς να έχει υπάρξει συνέχεια σε κανένα από αυτά τα περιστατικά.

Μέχρι τις 6 μμ, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν, κυρίως για προληπτικούς λόγους, 28 προσαγωγές, αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα δόθηκαν στην κυκλοφορία η Πανεπιστημίου και η Σταδίου.


ΩΡΑ 17.15 Η "ουρά" της πορείας στο Σύνταγμα ΦΩΤΟ NEWSIT
ΩΡΑ 17.15 Η "ουρά" της πορείας στο Σύνταγμα ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 16.55 Μέρος της πορείας επι της Β.Σοφίας
ΩΡΑ 16.55 Μέρος της πορείας επι της Β.Σοφίας

ΩΡΑ 16.35 Η ουρά της πορείας ΦΩΤΟ NEWSIT
ΩΡΑ 16.35 Η ουρά της πορείας ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 16.30 Μέλη της ΚΝΕ έχουν κάνει φραγμό για να φύγει μπροστά το δικό τους μπλόκ ΦΩΤΟ NEWSIT
ΩΡΑ 16.30 Μέλη της ΚΝΕ έχουν κάνει φραγμό για να φύγει μπροστά το δικό τους μπλόκ ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 16.20 Η κεφαλη της πορείας
ΩΡΑ 16.20 Η κεφαλη της πορείας






ΩΡΑ 14.40 Φοιτητές κατευθυνονται στα Προπύλαια ΦΩΤΟ NEWSIT
ΩΡΑ 14.40 Φοιτητές κατευθυνονται στα Προπύλαια ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε κατάσταση επιφυλακής είναι όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.
Πάνω από 7.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την εφαρμογή των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων, ενώ δυνάμεις αναμένεται να έρθουν και από την επαρχία, για παν ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, ο σχεδιασμός είναι περίπου ίδιος με πέρσι, αλλά αυτά αναμένεται να είναι πιο αυστηρά.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολές στους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη δώσουν την παραμικρή αφορμή για πρόκληση επεισοδίων. Παράλληλα όμως επισημαίνεται ότι θα υπάρχει άμεση αντίδραση σε περίπτωση εκτρόπων, ενώ μεγάλη βαρύτητα πέφτει στην πρόληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, σε στενό κλοιό θα βρίσκεται όλη η περιοχή των Εξαρχείων, ενώ ομάδες συλλήψεων της Ασφάλειας θα κινούνται σε όλο το κέντρο της Αθήνας και θα προχωρούν σε «προληπτικές προσαγωγές» και ελέγχους. Ειδικός ρόλος έχει ανατεθεί στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, για την άμεση επέμβαση.

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ζητήσει από την πανεπιστημιακή κοινότητα να κλείσει τις πύλες των ιδρυμάτων, ώστε να μην μπορούν να καταφύγουν από πριν εκεί ομάδες που έχουν σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια. 
πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kala re limeri ti malakies vazeis ta paramithia tis aristeras kai ta provata proxorane. kala den ntrepese na pistevis sta sixamera psemata tis poustodimokratias pou katelise tin xwra kai tin ekane bourdelo sxeth nikaragoua