ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.10

Η μυστική συμφωνία Παπανδρέου με Καμίνη

Η… είδηση δημοσιεύεται σήμερα στον «Βηματοδότη», την αποκάλυψε όμως χθες ο «Στρυμών»...
 

στα «Επίκαιρα». Ο λόγος για την μυστική συμφωνία του νέου Δήμαρχου της Αθήνας Γ. Καμίνη με τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα λοιπόν με το παρασκήνιο,  σε περίπτωση που ο κ. Καμίνης δεν εκλέγετο στο δημαρχιακό αξίωμα, είχε… εξασφαλίσει θέση στο Υπουργικό συμβούλιο, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, από όπου και θα μετατίθετο γι’ άλλη κυβερνητική θέση ο Χ. Καστανίδης. Ο «Βηματοδότης» προσθέτει ότι στο παρασκήνιο υπήρξαν κι άλλες συζητήσεις για την αξιοποίηση του νέου δημάρχου της Αθήνας, σε περίπτωση μη εκλογής του, καθώς ακουγόταν ενδεχόμενο διορισμού του στη θέση Ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, την οποία κατείχε η Θάλεια Δραγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: