ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.10

Μίκης Θεοδωράκης – “Ιδρύω κίνημα ανεξάρτητων πολιτών”

Χείμαρρος ήταν για μια ακόμα φορά ο Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας για την ενδεχόμενη χρεωκοπία της χώρας, την τρόικα, το ΔΝΤ, την ευθύνη της Ευρώπης και το κίνημα που θα ιδρύσει την 1η Δεκεμβρίου. Όλα αυτά στη χθεσινή εκπομπή των Γιάννη Πολίτη και Γιώργου Μαλούχου στον ΒΗΜΑ FM, την οποία σας παρουσιάζουμε ολόκληρη, απομαγνητοφωνημένη.
Γιάννης Πολίτης: Ο Γιώργος Μαλούχος κατάφερε να εξασφαλίσει αυτήν την επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε για την ανυπακοή, αρθρογραφείτε σήμερα με ένα υπέροχο τρόπο στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ και λετε ότι το όπλο των πολιτών μπροστά σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι η ανυπακοή, φαντάζομαι ότι για σας η ανυπακοή....
 έχει πολλαπλή έννοια κι είναι πολυσήμαντη, κι αυτό ακριβώς θέλω να μου πείτε.
Μίκης Θεοδωράκης: Βέβαια έχει καθαρά πολιτική σημασία, ανυπακοή γιατί εφόσον υπάρχει το σύνδρομο αυτό πιστεύω ότι κάθε πολίτης πρέπει να υπακούει στις επιταγές του Συντάγματος, αλλά εγώ διαπιστώνω εδώ μια παραβίαση της ουσίας του Συντάγματος, διότι ο κανόνας του Συντάγματος του Ελληνικού, τουλάχιστον λεει ότι η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει, εδώ όμως έχουμε το 30% και λιγότερο που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές, έχουμε μια ….. που θα κυβερνά και μια ….. που θα υφίσταται και θα παρακολουθεί, αυτό δεν το θεωρώ βέβαια ότι μπορεί τυπικά να ισχύει το γεγονός ότι έχει την πλειοψηφία στην βουλή, αλλά η βασική επί της ουσίας, και τώρα η ουσία είναι μια ότι εάν δεν δώσουμε τα χέρια όλοι μαζί σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές δεν πρόκειται να βγούμε από το αδιέξοδο, κι αυτό βλέπω με χαρά ότι ο κ. Πρωθυπουργός σήμερα φαίνεται ότι κινείται προς την κατεύθυνση στην αναζήτηση μιας σύνεσης.
Γιάννης Πολίτης: Ποιοι μπορούν να την δώσουν αυτή, ο κ. Σαμαράς, η κα Μπακογιάννη, ο κ. Κουβέλης; Ποιοι είναι αυτοί που μπορεί να του δώσουν την συναίνεση σε αυτήν την συγκυρία;
Μίκης Θεοδωράκης: Μα αν δεν την δώσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ποιο θα το δώσει. Καταρχήν αυτοί πρέπει να το δώσουν, τα δυο μεγάλα κόμματα τα οποία έχουν το 70 % σήμερα.
Γιάννης Πολίτης: Με συγκυβέρνηση ή με μια συνεννόηση στα βασικά θέματα, προτείνετε και συγκυβέρνηση;
Μίκης Θεοδωράκης: Όταν λεμε δεν είναι συγκυβέρνηση, τουλάχιστον ανοχή, τουλάχιστον να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να είναι όλοι οι αρχηγοί και να συμφωνήσουν για ορισμένους βασικούς στόχους, δεν χρειάζεται να είναι κυβέρνηση στην κυβέρνηση, να είμαστε σύμφωνοι. Η άποψη η δική μου είναι και αυτή η χειρονομία που κάνει τώρα ο κ. Παπανδρέου έρχεται λίγο αργά, δηλαδή οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα και πολύ φοβάμαι ότι πολύ γρήγορα θα πτωχεύσουμε…
Γιάννης Πολίτης: Κ. Θεοδωράκη φοβόσαστε πράγματι την χρεοκοπία;
Μίκης Θεοδωράκης: Χρεοκοπία βέβαια. Λοιπόν άργησε, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν καταλαβαίνουμε όλοι αυτή την στιγμή, ότι βρισκόμαστε στο ίδιο βαπόρι, μέσα στην ίδια βάρκα, αν βουλιάξουμε θα βουλιάξουμε όλοι μαζί, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Δεξιά, ή την Αριστερά, ή το ΠΑΣΟΚ, ή την ΝΔ, ή το ΚΚΕ, μας αφορά όλους, ψηλούς, κοντούς, μορφωμένους, αμόρφωτους, Δεξιούς, Αριστερούς, όλοι στο ίδιο βαπόρι είμαστε μέσα, λοιπόν γιατί τσακωνόμαστε, αφού το πλοίο αυτό ένα τιμόνι έχει και μια προπέλα, τι να κάνουμε. Δηλαδή τι περιθώρια έχει ο άλλος, πρέπει να είναι κοινή αυτή, γιατί τι γίνεται τώρα ο ένας τραβάει αριστερά και ο άλλος τραβάει δεξιά, ο ένας λεει μπρος, ο άλλος λεει πίσω, τι να κάνει αυτό το δυστυχισμένο πλοίο που λέγεται Ελλάς. Είναι μια κατάσταση που εμένα προσωπικά, στην ηλικία που βρίσκομαι κι από όσα πέρασα, με έχει φέρει σε δοκιμασία, σε απελπισία, γιατί βλέπω ότι είμαστε τελείως μόνοι, σε ένα αφρισμένο πέλαγος και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για τα πιο απλά πράγματα, τα πιο βασικά πράγματα, αυτά που μας αφορούν.
Γιώργος Μαλούχος: Εσείς μιλάτε με τους πολιτικούς αρχηγούς, μιλάτε με τον Πρωθυπουργό κατ’ ιδίαν…
Μίκης Θεοδωράκης: Δεν μιλάω με κανέναν απολύτως, δυστυχώς είμαι απομονωμένος, έχω δυο, τρεις φίλους κι αποφεύγω κιόλας γιατί δεν είναι ο ρόλος μου αυτός, δεν έχω κανέναν πολιτικό ρόλο, είμαι ένας πολίτης όπως κι εσείς, εγώ είμαι απλός πολίτης.
Γιάννης Πολίτης: Δεν είμαστε το ίδιο, εσείς είσαστε μια από τις πιο σπουδαίες φιγούρες της νεώτερης Ελλάδας, επομένως φαντάζομαι ότι θα έχει μεγάλη σημασία εάν πάρετε την πρωτοβουλία να μιλήσετε στον Πρωθυπουργό, ή στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για αυτήν τη σύγκλιση την πολιτική που λετε την οποία έχει ανάγκη η χώρα μας…
Μίκης Θεοδωράκης: … Μου δίνετε τόσο μεγάλο ρόλο; Εγώ δεν το πιστεύω αλλά εν πάση περιπτώσει…
Γιάννης Πολίτης: Πιστεύω ότι έχετε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, και θυμάμαι την παρέμβαση σας τότε με την υπόθεση Οτσαλάν, πως μέσα σε 24 ώρες άλλαξε η ατζέντα της συζήτησης και άλλαξε και την ιστορία, και τελικά δικαιωθήκατε.
Γιώργος Μαλούχος: Και πιθανόν η χώρα να σώθηκε από μια τεράστια περιπέτεια που ερχόταν μπροστά της.
Μίκης Θεοδωράκης: Τότε επειδή το τοποθετείτε εσείς, όχι εγώ, σας λεω ότι το σπίτι μου είναι ανοιχτό, άλλωστε και με τον έναν και με τον άλλον είμαστε φίλοι, και με τον κ. Σαμαρά, και με τον Γιώργο Παπανδρέου είμαστε φίλοι, όπως είμαι φίλος και με την κα Παπαρήγα, όπως και με τον κ. Τσίπρα, τον κ. Καρατζαφέρη δεν ξέρω πολύ καλά, αλλά για όλους αυτούς οι οποίοι σήμερα έχουν συνταγματικές ιδιότητες, και έχουν θεσπισμένες ιδιότητες, αν νομίζουν ότι εγώ μπορώ να συντηρώ, και εγώ μπορεί να μπορώ να μιλήσω με όλους αυτούς, ξέρουν το σπίτι μου έχουν έρθει επανειλημμένα εδώ, κάνω καλό καφέ και τους περιμένω να κουβεντιάσουμε.
Γιάννης Πολίτης: Κ. Θεοδωράκη, παρακολουθείτε απόψε τα αποτελέσματα;
Μίκης Θεοδωράκης: Δεν έχω ανοίξει ακόμα την τηλεόραση, ήθελα να μιλήσω μαζί σας ώστε…
Γιάννης Πολίτης: …απαλλαγμένος από αυτό το άγχος της επικοινωνίας…
Μίκης Θεοδωράκης:… γιατί δεν μιλάω πολύ ξέρετε.
Γιάννης Πολίτης: Μιλάτε σπάνια, κι αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμάς που είστε απόψε μαζί μας. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα, επειδή έχετε πολύ ταξιδέψει, ξέρετε κόσμο στην Ευρώπη, ξέρετε κόσμο παντού, βλέπετε ότι οι Ευρωπαίοι αυτήν την ώρα μας θεωρούν ένα βάρος, ή πράγματι το εννοούν ότι θέλουν να μας βάλουν σε μια τάξη και να μας σώσουν, μας θέλουν στην Ευρωζώνη;
Μίκης Θεοδωράκης: Για τους Ευρωπαίους μην μου μιλάτε γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένος μαζί τους, διότι είναι υποκριτές καταρχήν, μας το είπε μάλιστα και ο κ. Γιούνκερ, ότι εγώ έβλεπα βέβαια ότι πέφτατε στην παγίδα της πτώχευσης αλλά δεν το έλεγα γιατί κερδίζαμε από εσάς χρήματα, και ποιοι κέρδιζαν, η κα Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί. Λοιπόν είναι ντροπή να μας φέρονται με αυτόν τον τρόπο, εμείς αν δεν είχαμε τις πολεμικές δαπάνες θα είμαστε σε άλλη θέση σήμερα, δεν το καταλαβαίνετε κι εσείς; Και με τα χρήματα της Ευρώπης μας συμπεριφέρονται με έναν τρόπο ο οποίος είναι ανεπίτρεπτος για την ελληνική ιστορία, κι αυτά που έχουμε τέλος πάντων προσφέρει, όχι από την αρχαία Ελλάδα, στην νεότερη Ελλάδα από το ’40 μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο εγώ είμαι εναντίον αυτής της στιγμής οποιασδήποτε υποχώρησης μπροστά στην Ευρώπη, πρέπει να σταματήσουμε να αγοράζουμε πολεμικά όπλα από την κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί, δεν μπορεί αυτοί να μας τιμωρούνε, τι είμαστε εμείς για να τιμωρηθούμε; Εμείς δεν μπορούμε να διοικηθούμε μόνοι μας; Και μας φέρνουν πέντε υπαλλήλους, πέντε ανθρώπους για να διοικηθεί η Ελλάδα; Αυτοί μας τα κάνουν όλα αυτά, αυτοί μας υποχρεώνουν σε αυτές τις δικές μας τις αθλιότητες, αυτοί είναι υπεύθυνοι.
Γιώργος Μαλούχος: Σας θίγει αυτό κ. Θεοδωράκη;
Μίκης Θεοδωράκης: Είμαι πολύ αγριεμένος με την Ευρώπη.
Γιώργος Μαλούχος: Σας προσβάλει σαν Έλληνα αυτό που λετε τώρα;
Μίκης Θεοδωράκης: Μας προσβάλει απόλυτα, μας προσβάλει και μακάρι να είχα κάποιο θεσμικό ρόλο να παω στην Γερμανία να τους τα πω εκεί μπροστά τους, στην κα Μέρκελ, στον κ. τάδε και στον Γερμανικό λαό, γιατί εκτός όλων των άλλων, αυτοί οι κύριοι, επειδή βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση σε εμφυλίους πολέμους, απέφυγαν να πληρώσουν τις πολεμικές τους δαπάνες, γιατί δεν συμψηφίζονται αυτά που μας χρωστάνε με αυτά που τους χρωστάμε εμείς.
Γιάννης Πολίτης: Πιστεύετε δηλαδή ότι από το μνημόνιο πρέπει με κάθε τρόπο να φύγουμε το συντομότερο, να βρούμε μια πολιτική ρύθμιση και μια πολιτική επικοινωνία που να είναι διακομματική και μαζί να παλέψουμε;
Μίκης Θεοδωράκης: Απολύτως, πρέπει να απαλλαγούμε από το χρέος, από τα δάνεια, πρέπει να βρούμε πάση θυσία τα 350 δισ. να τους τα πετάξουμε στα μούτρα και να ησυχάσουμε, να απαλλαγούμε από αυτό το πράγμα, είμαστε σε ένα μαγκανοπήγαδο, δανειζόμαστε, χρεωνόμαστε, πληρώνουμε τόκους κι αυτό γίνεται από το 1970, κι από πιο παλιά, αλλά να πάρουμε από το 1974 και πέρα, συνέχεια αυτό γίνεται. Τώρα δε μας δίνουν χρήματα, δεν θα τα πάρουν πενταπλάσια; Εάν πάρουμε 110 δισ., ήδη χρωστάμε 350 δισ., θα παμε στα 500 δισ., θα μπορέσουμε ποτέ να τα πληρώσουμε, μετά από 30, 40, 50 χρόνια οι Έλληνες αυτά τα πράγματα; Που οδηγούμεθα;
Γιάννης Πολίτης: Άρα η ανυπακοή που προτείνετε είναι προς αυτό, πρέπει να διαπραγματευθούμε σκληρά όλες οι πολιτικές δυνάμεις μαζί, οι ελληνικές με την Ευρώπη, να σταματήσουν οι εξοπλισμοί, που απομυζούν τον Έλληνα φορολογούμενο και να επαναδιαπραγματευθούμε τα χρέη συμψηφίζοντας τα με τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών. Η ανυπακοή την συνοψίζω καλά σε όλα αυτά;
Μίκης Θεοδωράκης: Πολύ καλά το λετε, αλλά θα σας έλεγα κάτι, ότι για να μπορέσουμε πραγματικά να είμαστε πειστικοί πρέπει να έχουμε μια εναλλακτική λύση, γιατί μας λενε αναγκαστικά εσείς δεν έχετε χρήματα θα έρθετε στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα, στο ΔΝΤ κλπ, πρέπει να εξασφαλίσουμε χρήματα από αλλού, εγώ έμαθα ότι και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είναι διατεθειμένοι να μας δανείσουν αλλά με άλλους όρους πολύ συμφερτικούς σε εμάς, δηλαδή να πληρώσουμε σε 20 χρόνια ή να πληρώσουμε κοινοπραξίες όπως γίνεται με την COSCO κλπ, γιατί δεν τα δεχόμεθα αυτά; Μας δίνουν με … τόκο και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, γιατί δεν το δεχόμαστε αυτό; Δεν είμαστε πλέον στον Ψυχρό Πόλεμο, οι Ρώσοι δεν είναι Σοβιετικοί, δεν είναι κομμουνιστές, ούτε οι Κινέζοι, είναι κράτη που με ένα τρόπο ζουν κι αυτοί με έναν καπιταλιστικό τρόπο, αν θέλετε. Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να διαπραγματευθούμε, και μας απαγορεύεται να διαπραγματευθούμε με τους Ρώσους ή τους Κινέζους; Πρέπει να βρούμε λοιπόν και εκεί πρέπει να στραφούμε…
Γιάννης Πολίτης: Αυτό όμως μήπως μας απομακρύνει από..
Μίκης Θεοδωράκης: .. Να στραφούμε προς την Τουρκία. Είναι θέμα μιας εβδομάδας συζητήσεων με την Τουρκία για να ελαττώσουμε τις πολεμικές δαπάνες ή να βρούμε την Υφαλοκρηπίδα, γιατί τα κάνουμε όλα αυτά, γιατί πρέπει να λιμνάζουν αυτά τα πράγματα, πρέπει να κάνουμε γρήγορες εγχειρητικές πράξεις, και μετά δυναμωμένοι με αυτό, θα παμε στην Ευρώπη και δεν σας έχουμε ανάγκη. Γιατί πράγματι, είναι πολύ δύσκολο να εξοικονομήσουμε 450 δισ. μόνοι μας, παρότι έχουμε κρατική περιουσία, έχουμε εκκλησιαστική περιουσία, έχουμε μοναστηριακή περιουσία, έχουμε πάρα πολλούς πλούσιους, κι αυτούς τους πλούσιους, ξέρετε τι κάνανε στη Ουγγαρία; Δεν πήγαν να παρακαλέσουν τις Τράπεζες ή τους πλούσιους να δώσουν φόρους ή να κάνουν περαίωση, η τράπεζα τάδε θα δώσει τόσα εκατομμύρια, η τράπεζα τάδε άλλα τόσα εκατομμύρια, ο κύριος τάδε προσωπικά θα δώσει τόσα εκατομμύρια, κι αν δεν τα δώσει θα του πάρουν την περιουσία και θα τον βάλουν φυλακή, με νόμο που θα γίνει του κράτους. Όλοι αυτοί που έκαναν λεφτά τα βγάλανε από την Ελλάδα, από τον ελληνικό λαό, τα χρωστάμε κιόλας.
Γιώργος Μαλούχος: Αύριο το πρωί ξημερώνει Δευτέρα, και η Δευτέρα αυτή θα βρει την κυβέρνηση και τον Γιώργο Παπανδρέου να συνομιλεί με τα στελέχη της τρόικας και επίσης θα βρει την αναθεώρηση του ελλείμματος η οποία θα τινάξει τον προϋπολογισμό στο αέρα. Τι πρέπει να κάνει ο Πρωθυπουργός αύριο το πρωί; Όταν έρθουν τα στοιχεία αυτά, κι όταν έρθει στο γραφείο του η τρόικα τι πρέπει να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου;
Μίκης Θεοδωράκης: Μα έτσι όπως είναι γυμνός τι να κάνει; Εκεί που καταντήσαμε; Όταν του πει η τρόικα δεν σου δίνω και δεν θα έχεις να πληρώσει αύριο του υπαλλήλους, τι θα κάνει; Δεν έπρεπε να φτάσει στο σημείο αυτό, αλλά πρέπει να κάνουμε μια άλλη πολιτική, πρέπει να βρούμε από αλλού, αλλά όλη η πολιτική που εφαρμόζει η Ελλάδα σήμερα, με δυτικότροπη, κάποτε κοροϊδεύαμε τον Καραμανλή που έλεγε «ανήκουμε στην Δύση», τι κάνουμε τώρα; Γιατί ανήκουμε τόσο πεισματικά στην Δύση; Δεν υπάρχει και η Ανατολή;
Γιάννης Πολίτης: Οι Αμερικανοί σε αυτό το παιχνίδι το ρόλο παίζουν; Ή δεν έχουν παίξει κανέναν, κ. Θεοδωράκη
Μίκης Θεοδωράκης: Οι Αμερικανοί είναι εδώ, βρίσκονται εδώ και θα βρίσκονται εδώ για πάντα, και το ΔΝΤ δεν είναι μια Τράπεζα όπως όλες οι άλλες, είναι ένας βραχίονας πολιτικός που εκφράζει την στρατηγική των Αμερικανών, μην έχουμε αυταπάτες, το ΔΝΤ αν δείτε τι ρόλο έχει παίξει μέχρι τώρα, τι σχέση έχει η CIA με το ΔΝΤ, θα δείτε ότι είναι καθαρά Αμερικάνικο. Επομένως όταν λεμε ΔΝΤ είναι Αμερική, όταν λεμε Τράπεζες είναι η Ευρώπη, αλλά ποια Ευρώπη όμως, η Ευρώπη η οποία τα έχει κάνει, θα πω μια λαϊκή λέξη, πλακάκια με τους Αμερικανούς, η κα Μέρκελ, ο κ. Σαρκοζί και λοιπά, δεν είναι όλοι οι άλλοι. Είναι όλοι αυτοί, είναι όλη η Δύση, πρέπει να αλλάξουμε αυτά τα οποία έλεγε κατά κόρον το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ότι κορόιδευε τον Καραμανλή «ότι ανήκουμε εις την Δύση», το εφαρμόζει. Εγώ δεν θέλω να φύγουμε από την Δύση, να έχουμε άριστες σχέσεις, αλλά ισότιμες σχέσεις, όχι η σχέση του πλουσίου με τον φτωχό, του επαίτη, όπως έχουμε καταντήσει, εγώ ντρέπομαι γι’ αυτά που γίνονται, εγώ ντρέπομαι που είναι η τρόικα εδώ, ντρέπομαι γιατί πρέπει να περιμένουμε δέκα ξένους οι οποίοι θα μας πούνε τι να κάνουμε, και κάνουμε τις βαθιές αυτές τομές, γιατί δεν τις κάνουμε εμείς οι ίδιοι τόσα χρόνια; Εγώ θίγομαι καταρχήν από άποψη εθνικής υπερηφάνειας, αξιοπρέπειας, μετά είναι τα οικονομικά, ντρέπομαι σαν Έλληνας.
Γιάννης Πολίτης: Στους πολιτικούς μας κάνατε τις προτάσεις, στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι, κακά τα ψέματα, πολλοί Έλληνες τα τελευταία χρόνια, έχουν καταναλώσει περισσότερα με δανεικά από όσα αντιστοιχούν στον πλούτο της χώρας, όπως και οι σπάταλες στον δημόσιο τομέα είναι προφανείς, η φοροδιαφυγή είναι προφανέστατη, για να είμαστε λοιπόν ισχυροί ποια θα ήταν η πρόταση που θα κάνατε στο μέσο Έλληνα πολίτη. γιατί στην πολιτική μας ηγεσία η πρόταση σας είναι σαφής.
Μίκης Θεοδωράκης: Κύριε Πολίτη, να μην προτρέχω την 1η Δεκεμβρίου το μεσημέρι, δώδεκα η ώρα, στο Ίδρυμα του Μιχάλη Κακογιάννη πρόκειται να εξαγγείλω την δημιουργία ενός κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, δεν θα είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα οργανωμένο, θα είναι ένα κίνημα ιδεών, θα τα πω όλα μέσα εκεί, θα ακούσετε λεπτομερώς όλες μου τις απόψεις, κάνετε υπομονή 15 ημέρες και μετά θα έχουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε πάνω σε αυτά, και εις τον αέρα και με ένα καφεδάκι θα τα πούμε μεταξύ μας.
Γιάννης Πολίτης: Σας ευχαριστώ παρά πολύ, είναι μεγάλη μου τιμή να πιω καφέ μαζί σας και να συζητήσω, όπως ήταν και μεγάλη μου τιμή που συνομίλησα απόψε μαζί σας στο ΒΗΜΑ fm, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να έχετε πάντα δύναμη και κουράγιο, σας χρειάζεται ο τόπος ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες. Να είστε πάντα καλά.
Από zoomnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: