ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.10

Ενόψει Εθνικής τραγωδίας μετά την κόντρα ΓΑΠ με την Μερκέλ


Οπως όλα δείχνουν η Ανατολικογερμανίδα καγκελάριος δεν πρόκειται να βάλει νερό στη μπύρα της. Θα επιμείνει στην πρότασή της για ελεγχόμενη χρεοκοπία  κρατών μελών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά προβλήματα, (σ.σ: εννοεί την Ελλάδα ) προκειμένου να δημιουργήσει μία νέα κατάσταση με σαφή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους πειθαρχημένους “έχοντες” και τους “άσωτους” με τα ελλείμματα και τα χρέη.

Μια κόντρα που στήθηκε για τα μάτια της Ιρλανδίας και με τις ευλογίες της Γαλίας με λαγό  τον  Πρόδερο της Σοσιαλιστικής διεθνούς  δειχνει να βαίνει σε βάρος της Ελλάδας
Μοναδική ελπίδα να μην τα καταφέρει είναι τυχόν εναντίωση της Γαλλίας, που -σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις- έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ουάσιγκτον, η οποία ζητά από το Βερολίνο αναθεωρήσει τη λογική του στη διαχείριση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Στη Γερμανία θα πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2013. Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιούνιο, θα έχει τελειώσει η διάρκεια του μηχανισμού στήριξης στον οποίο έχει υπαχθεί η Ελλάδα.
Η Μέρκελ θέλει να κάνει προεκλογική καμπάνια πάνω στην αναγκαστική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, την οποία δρομολογεί. Αυτό θα ενισχύσει την εικόνα της στη γερμανική κοινή γνώμη και θα της δώσει επιχειρήματα για να διαμηνύσει ότι ποτέ ξανά οι Γερμανοί πολίτες δεν θα πληρώσουν για τα χρέη άλλων ευρωπαϊκών λαών.
ΠΗΓΗ: zoomnews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ της γνωσης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ.....
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΗ
ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ