ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.10

Ερμηνεία για το αποτέλεσμα των εκλογών

 
Στεκόμαστε πολύ επιφανειακά στο νούμερο 8-5 λες και όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Το αποτέλεσμα όμως έδειξε ακριβώς το αντίθετο  και ίσως κάποιος κομματικός αυτισμός δεν αφήνει να το δούμε και τέλος πάντων διακρίνω ότι στην Αθήνα  και στα δύο κόμματα αντιλαμβάνονται (τουλάχιστον έτσι λένε) τα όσα έγιναν στις εκλογές ως “καθαρή μεγάλη νίκη” εκατέρωθεν. Αυτή η ερμηνεία είναι προκλητική.



Είναι σαφές όμως ότι την δεύτερη Κυριακή όταν ο κόσμος  είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο υποψηφίους  με κυβερνητικό παρελθόν και η μεγάλη πλειοψηφία  έκανε αποχή σε ποσοστό πάνω 50%.
Αυτό κατά την γνώμη ήταν το πολύ καθοριστικό “Βήμα εκτός” που από νομιμοποίησε πλήρως το πολιτικό σύστημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχασε 1.100.000 ψήφους και η ΝΔ 500.000.
Από εδώ και πέρα όλοι αυτοί εκεί έξω  -μαζί με αυτούς που είναι έξω από καιρό-, αν μη τι άλλο είναι επικίνδυνοι.  Μιλάμε για εκατομμύρια ψήφους που πίσω από τον καθένα κρύβεται ένα δράμα και ιστορία προδοσίας. Αν  όλοι αυτοί δεν διοχετευθούν εκ νέου στο υπάρχον σύστημα, τότε φυσιολογικά θα φτιάξουν άλλο.
Για να ακριβολογούμε  μάλλον ψάχνουν αρχηγό.
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.
Γιάννης Παπαϊωάννου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: