ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

Τώρα μας λένε πως η ανάπτυξη θα έρθει με την έξοδο από το ευρώ!!!

  • Pimco: Πιο εύκολη η επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη εκτός ευρώ
Απαραίτητη, έστω και προσωρινά, την έξοδο της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας από την Ευρωζώνη προκειμένου οι χώρες αυτές να επιτύχουν την εξυγίανση των οικονομικών τους, κρίνει ο μάνατζερ της εταιρίας επενδύσεων Pimco, ’ντριου Μποζομγουέρθ.
Σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Welt, ο υπεύθυνος της εταιρείας εμφανίζεται απαισιόδοξος όσον αφορά στην ανάπτυξη των τριών χωρών στο πλαίσιο ενός νομισματικού μηχανισμού, όπως είναι το ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα , ενώ, όπως εκτιμά, με ένα δικό τους νόμισμα τα κράτη αυτά θα μπορούσαν να προχωρήσουν ευκολότερα στην εξαγωγή των προϊόντων τους. Με τον τρόπο αυτό, τονίζει ο Μποζομγουέρθ, θα μειωθεί και το χρέος των χωρών αυτών, οπότε θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ευρωζώνη.
Το στέλεχος της Pimco εκτιμά ότι η κρίση της Ευρωζώνης δεν αντιμετωπίσθηκε με το μόνιμο μηχανισμό σταθερότητας που αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα η ΕΕ και ότι οι εντάσεις στις αγορές θα μείνουν, έως ότου οι επενδυτές έχουν αποδείξεις ότι θα επιστρέψει η ανάπτυξη στις υπερχρεωμένες χώρες.
Όσο οι αγορές δεν πιστεύουν ότι χώρες - όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία - μπορούν να αποπληρώνουν διαρκώς τα χρέη τους, θα πωλούν τα ομόλογά τους και θα ωθούν έτσι τα επιτόκια τους προς τα επάνω, οπότε θα αυξάνεται και ο κίνδυνος χρεοκοπίας, προβλέπει. Για το λόγο αυτό, επισημαίνει, «η πολιτική της ΕΕ δεν πρέπει να κλείνει τα μάτια της στον κίνδυνο χρεοκοπίας μέσα στην ΕΕ».
Χαρακτηρίζει τέλος επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί επειγόντως μια λύση για την αντιμετώπιση του κινδύνου χρεοκοπίας, τονίζοντας ότι το 2013, που θα ισχύσει ο μόνιμος μηχανισμός, είναι πολύ αργά.
Wirtschaftsblatt: Στο κυνήγι της προσέλκυσης ξένων επενδυτών
Στις προσπάθειες της Ελλάδας για την προσέκλυση επενδύσεων, αναφέρεται η αυστριακή οικονομική εφημερίδα Wirtschaftsblatt, σε ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής της σελίδας, το οποίο τιτλοφορείται «Η Ελλάδα αναζητά επενδυτές».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «η Ελλάδα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της. Προσπαθεί να προσελκύσει ξένους επενδυτές, οι οποίοι θα συμβάλουν στην εξυγίανση των δημόσιων ταμείων και θα κάνουν πιο ανταγωνιστική την οικονομία».
Φιλοξενεί μάλιστα δηλώσεις της Δήμητρας Πράγκαλου της εταιρείας Invest in Greece, σε εκδήλωση του οργανισμού για το εξωτερικό εμπόριο στη Βιέννη, σύμφωνα με τις οποίες «η κρίση είναι μια ευκαιρία κυρίως στον τομέα της ενέργειας και της τεχνολογίας που σχετίζεται με το περιβάλλον».
Η ηλεκτρονική σελίδα τονίζει πως πριν από λίγο καιρό ψηφίστηκε νόμος, ο οποίος διευκολύνει τις επενδύσεις, σπεύδει ωστόσο να υπογραμμίσει πως η εμπειρία των Αυστριακών είναι διαφορετική. Επικαλείται συγκεκριμένα το για παράδειγμα του Ρενέ Μπαντιστούτι, επικεφαλής της Energetica Energietechnik GmbH, μιας εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών και η οποία έχει ιδρύσει θυγατρική στην Ελλάδα ήδη από το 2007. Οι ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη σύσταση της εταιρείας, καθώς και η υπόσχεση για μια επιδότηση ύψους 40% ήταν αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κ. Μπαντιστούτι. «Δεν ξέρουμε όμως μέχρι σήμερα εάν θα πάρουμε ποτέ τα χρήματα», επισημαίνει ο επικεφαλής της εταιρείας, τονίζοντας ότι εκτός αυτού εδώ και τρία χρόνια δεν υπάρχει επιστροφή φόρου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: