ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.12.10

Μπαταχτήδες Νεοδημοκράτες. Άφησαν απλήρωτο τραπέζι με το Σαμαρά!


Σαμαράς Αμπελάκια
«Γαλάζιος» εμφύλιος έχει ξεσπάσει στη Λάρισα για το τραπέζι που έγινε στα Αμπελάκια στις 3 Σεπτεμβρίου μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στην ιστορική κοινότητα. Τα «γαλάζια» στελέχη και ο «γαλάζιος» κοινοτάρχης άφησαν απλήρωτο το τραπέζι στη «γαλάζια» ταβέρνα της ιστορικής κοινότητας εκθέτοντας το κόμμα!
Τα «γαλάζια» στελέχη μετά την ομιλία Σαμαρά και τις επισκέψεις στο Μουσείο Σβαρτς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στο Λαογραφικό Μουσείο των Αμπελακίων συνέφαγαν στην κεντρική πλατεία του χωριού, χωρίς ωστόσο να πληρώσει κανείς το λογαριασμό αφήνοντας φέσι περίπου 1.500 ευρώ στην ταβέρνα Δανιήλ!
Η εκδήλωση ήταν κομματική και έπρεπε να πληρώσει η τοπική ΝΟΔΕ λένε οι «γαλάζιοι» Αμπελακιώτες, ενώ η ΝΟΔΕ σφυρίζει αδιάφορα για την απλήρωτη λυπητερή. Από την πλευρά της ΝΟΔΕ διαρρέουν ότι το τραπέζι έπρεπε να πληρώσει η κοινότητα των Αμπελακίων, αλλά άλλη είναι η άποψη του «γαλάζιου» κοινοτάρχη Γιώργου Σολωμού που δεν θέλει να χρεώσει την κοινότητα και ενδέχεται να πληρώσει ως οικοδεσπότης μόνο το τραπέζι του Προέδρου της ΝΔ στον επίσης «γαλάζιο» ιδιοκτήτη της ταβέρνας εάν δεν το πράξει η τοπική ΝΟΔΕ.
Οι Αμπελακιώτες λένε πάντως ότι υπήρξαν και αξιοπρεπέστατα στελέχη που πλήρωσαν ότι έφαγαν και ότι ήπιαν με την παρέα τους χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα. Όμως η λυπητερή που έμεινε απλήρωτη φτάνει στα 1.500 ευρώ!
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως την ίδια ημέρα που ο κοινοτάρχης Γ. Σολωμός και ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Δημ. Παπαευθυμίου δεν ασχολήθηκαν με το θέμα και η υπόθεση έφτασε σήμερα να είναι η μόνο κουβέντα στα καφενεία όλου του νομού, το κλιμάκιο που συνόδευε τον πρόεδρο του κόμματος έδειχνε άλλο πρόσωπο.
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι μετά την επίσκεψη Σαμαρά στο Λαογραφικό Μουσείο των Αμπελακίων έμεινε τελευταίος ένας σύμβουλος του κ. Σαμαρά και πλήρωσε 30 εισιτήρια και την ενίσχυση του Μουσείου, παρόλο που η συνοδεία του προέδρου ήταν πολύ μικρότερη. Άλλοι οι συμβολισμοί του Σαμαρά κι άλλοι των τοπικών στελεχών της ΝΔ που εξέθεσαν το κόμμα αφήνοντας το τραπέζι απλήρωτο!
====================
ΣχόλιοΓιάννης Παπαϊωάννου: Τόσο κλασική παλιά  δεξιά. Τους ταίζεις τους ποτίζεις σου σφίγγουν το χέρι όλο υποσχέσεις και νοηματα και μην τον είδατε το Παναγή.  Όπως πάντα όλα γίνονται για την κουτάλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: