ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.12.10

Ο άθλιος κατοχικός εκπρόσωπος τύπου πέταξε τον φερετζέ και δηλώνει απροκάλυπτα Σιωνιστής!


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς, ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης "να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται", καθώς "και να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το Ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (ΣΣ. Ο Εκφραστής της κοινωνίας) έκανε λόγο για απόψεις που ανήκουν στο περιθώριο και πρόσθεσε ότι προσβάλλουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.
"Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ελληνική πολιτεία και η κοινωνία μας, τις καταδικάζουν απερίφραστα", κατέληξε η δήλωσή του.

Τις παραπάνω δηλώσεις του Πεταλωτή διαβάσαμε στο δεξί εξτρέμ. Και αφορούν στην συνέντευξη που έδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς στους καμπουραοικονομάκηδες. Στη συνέντευξη (δείτε την εδώ) πουθενά ο Πειραιώς δεν αναφέρεται στους Εβραίους συλλήβδην αλλά στον Σιωνισμό και μόνο!!! Ο Πεταλωτής δηλαδή μας λέει ότι είναι γλώσσα του μίσους να καταδικάζεις τα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού για τα οποία υπεύθυνοι είναι οι ηγέτες του Σιωνισμού και όχι βέβαια κάθε Εβραίος έποικος. Αυτό τουλάχιστον το κουλό εκπρόσωπο έπρεπε να το γνωρίζει. Αλλά μάλλον το γνωρίζει και επίτηδες ταυτίζει τον Σιωνισμό με τον Εβραϊκό λαό, ώστε να ενσπείρει τον φόβο, πως υπάρχουν τυχόν κυρώσεις σε όσους καταδικάζουν τον Σιωνισμό, την απεχθέστερη δηλαδή μορφή εθνικισμού. Περιθωριακός λοιπόν κυρ-Πεταλωτή δεν είναι όποιος καταδικάζει τον Σιωνισμό, αλλά όποιος σαν εσένα τον γλείφει. Και να είστε σίγουροι πως, αν το άθλιο αυτό ανθρωπάριο βρισκόταν στην θέση του εκπροσώπου του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν γινόντουσαν τα σφιχταγκαλιάσματα με τον Αραφάτ, θα καταδίκαζε ως περιθωριακούς όσους μιλούσαν κατά των Παλαιστινίων. Είναι φυσικό και επόμενο, όπως το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε την σοσιαλιστική πολιτική για να γίνει πιο νεοφιλελεύθερο από την ΝΔ, έτσι και από αντισιωνιστικό κόμμα κατέληξε σιωνιστικό.
Αλλά αρκετά ασχοληθήκαμε με τον νεοσιωνιστή καραγκιόζη. Ας δούμε και κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γνωρίζει. Δεν τους μαθαίνουν τέτοια αυτονών, δεν τους χρειάζονται. Ως ανιστόρητος δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει πως το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας δεν είναι το ολοκαύτωμα, αλλά η ολοκληρωτική και μεθοδευμένη γενοκτονία του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από έναν μάλιστα εβραίο στην καταγωγή ( ο πατέρας του ήταν αυτός που μεταστράφηκε στον ισλαμισμό), τον Κεμάλ Ατατούρκ. Αυτά για το τι πιστεύουν οι Έλληνες. Τώρα τα αμερικανάκια με τα σπαστά ελληνικά τύπου ΓΑΠ και Πεταλωτή μπορούν να πιστεύουν αυτά που τους έμαθαν οι μάνες τους! 
paideia

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Μα επόμενο είναι ένας
υπάλληλος να προστατεύει
το αφεντικό του είτε
επαγγέλεται πεταλωτής
είτε αγωγιάτης.
Επειδή διοικούν "οι εκλεκτοί"
γι'αυτό ο κόσμος πάει "κατα
διαβόλου".