ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.10

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

Στις 6 Μαΐου 2010, ψηφίστηκε ο νόμος για το μνημόνιο. Μέσα υπήρχε διάταξη (άρθρο 1 παράγραφος 4), όπου έλεγε ότι οι συμφωνίες και οι συμβάσεις εισάγονται στη Βουλή για κύρωση.
Μία μέρα μετά, στις 7 Μαΐου ή για την ακρίβεια δεκαοχτώ ώρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου βρέθηκε η κυβέρνηση να το τροποποιεί. Ο υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει να εκπροσωπεί την πολιτεία  και να τις υπογράφει ( για τεχνικούς και τυπικούς λόγους όπως ισχυρίστηκε) και  δεσμεύτηκε στην Ολομέλεια της Βουλής  ότι προφανώς οι συμβάσεις αυτές θα έρθουν στη συνέχεια στη Βουλή των Ελλήνων για συζήτηση και κύρωση.
Και τι έκανε μετά; Πέντε μέρες μετά  με το ν.3847, στις 11 Μαΐου, στην παράγραφο 9 , λέει ότι τη λέξη «κύρωση» την αλλάζει και την κάνει …ενημέρωση !
Δηλαδή το μνημόνιο θα έρχεται στην Βουλή  για απλή «συζήτηση και ενημέρωση». Με απλά λόγια θα υπογράφουν ότι θέλουν , δεσμεύοντας το ελληνικό κράτος και μετά ….απλά θα ενημερώνουν την Βουλή. Κανονικό «χουντικό καθεστώς»….
Αλλά ακόμη και αυτό δεν γίνεται. Μετά από τρεις αναθεωρήσεις του  μνημονίου, είδατε να γίνει αυτή η …συζήτηση και ενημέρωση;
Ήρθε ποτέ στη Βουλή η Κυβέρνηση για να κυρώσει τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ;
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο ΛΑΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 120 ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ--ΘΕΣΜΙΚΑ 
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ
Ο ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ  ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
Solon Athineos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΒΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ...
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩ ΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΆΝΤΟΥ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ
ΑΛΥΠΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ