ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

Ψηφίστηκαν στις ΗΠΑ τα πρώτα μέτρα περιορισμού της πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών(FCC), ψήφισε σήμερα τους πρώτους κανονισμούς για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Σημειωτέον, ότι για πρώτη φόρα ορίζονται κανονισμοί για την πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Οι κανονισμού αυτοί, εξασφαλίζουν στους χρήστες του Διαδικτύου από το σπίτι, απρόσκοπτη πρόσβαση σε κάθε νόμιμο διαδικτυακό περιεχόμενο. Ωστόσο οι χρήστες του διαδικτύου μέσω κινητών τηλεφώνων δεν θα έχουν την ίδια ελευθερία πρόσβασης , διότι η υπηρεσία αποφάσισε  να κρατήσει  τα ασύρματα δίκτυα σχετικά ελεύθερα, ώστε να αποφευχθεί το μπλοκάρισμα, είτε η μείωση της ταχύτητας του διαδικτύου.
Τρία από τα μέλη της FCC που ανήκουν στους Δημοκρατικούς, υπερψήφισαν την υποτιθέμενη ρύθμιση της διαδικτυακής ουδετερότητας.
Οι κανονισμοί προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες , για το αν χρειάζεται η συγκεκριμένη νομοθεσία, που από ό,τι φαίνεται μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις αίθουσες των δικαστηρίων. Ο πρόεδρος της FCC Julius Genachowski,  υποστήριξε ότι η εν λόγω νομοθεσία θα προστατεύει τις πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες στο διαδίκτυο, καθώς και τους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για την ενημέρωση, την διασκέδαση και την επικοινωνία τους.
Τα άλλα δύο μέλη, που προέρχονται από τον χώρο των Ρεπουμπλικάνων, καταψήφισαν τους κανονισμούς, υποστηρίζοντας ότι οι κανονισμοί αυτοί θα εμποδίσουν τους παρόχους του διαδικτύου από τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών σχεδόν, κάτι που θα τους αποκλείσει από την διαδικτυακή οικονομία.
Τα μέτρα για την διαδικτυακή ουδετερότητα, αποτελούν την πρώτη κίνηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, για ρύθμιση της ευρυζωνικής πρόσβασης. Όμως τα ερωτήματα παραμένουν, ως προς το αν η υπηρεσία έχει το νόμιμο δικαίωμα να φέρει τον ρόλο του εθνικού φύλακα του διαδικτύου. Την περασμένη άνοιξη, η  FCC είχε κατηγορηθεί, έπειτα από δικαστική απόφαση για καταχώρηση εξουσίας, λόγω της επιβολής κιρρώσεων στην εταιρεία  Comcast επειδή απαγόρευσε την πρόσβαση στους χρήστες σε μία από τις εφαρμογές τις.
Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες ήδη σχεδιάζουν την ανατροπή των μέτρων, καθώς και την απόσυρση κεφαλαίων που έχουν δοθεί στην FCC. Κάτι που θα την καταστήσει ανίκανη να παίρνει τέτοιου ιδίους μέτρα.
«Η FCC επιχαίρει να επιβάλει έναν αμετροεπή κυβερνητικό έλεγχο στο διαδίκτυο, χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου, πράγμα που απειλεί το ίδιο το μέλλον της τεχνολογίας», είπε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Kay Bailey Hutchison.
Τη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν όμως και οι καταναλωτές. Αρκετοί οργανισμοί προστασίας των καταναλωτών  σκέπτονται να καταθέσουν μηνύσεις, εναντίον των μέτρων αυτών, υποστηρίζοντας ότι δεν προστατεύουν τα δικαιώματα των καταναλωτών.
Καταλυτικό ρόλο στον κατευνασμό των πνευμάτων έπαιξε η πρόταση του μέλους  των Δημοκρατικών Michael J. Copps. Ο Copps είπε:  « πρέπει να επαναπροσδιοριστεί  ο όρος της ευρυζωνικής πρόσβασης ως  τηλεπικοινωνιακή υπηρεσία, ώστε τα μέτρα της υπηρεσίας να μη πληγούν από τις δικαστικές μάχες. Η πρόταση θα εξεταστεί από τον πρόεδρο της FCC.
The Washington Post
πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τον διαβασες το συγκεκριμενο νομο? αφου δεν τον διαβασες, γιατι γραφεις βλακειες?