ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

Όλα γίνονται για να παραμείνουμε η τελευταία τρύπα στο ζωνάρι.

Ακόμη και εάν όλα εξελιχτούν ιδανικά ακόμη και εάν βγει το μνημόνιο και ξαναβγούμε στις αγορές δεν μπορούμε να γίνουμε ούτε Γερμάνια ούτε Γαλλία ούτε Ιρλανδία προς της κρίσης ούτε καν Βέλγιο. Αυτό συμβαίνει για λόγους γεωγραφικούς κλιματολογικούς γεωπολιτικούς κα.

Βλέπουμε γύρω μας βαλκανικές χώρες που βρίσκονται στο ευρώ και βλέπουμε ότι παραμένουν σε όλα τους βαλκανικές χώρες. Αυτές τις χώρες θα ανταγωνιζόμαστε και στο μέλλον. Στο τέλος του δρόμου θα το έχουμε ρίξει στην αγροτική παραγωγή, στην εισαγωγή και κατανάλωση, θα έχουμε και πάλι λίγα φωτοβολταϊκά  θα κάνουμε μεταφορές και θα απασχολούμαστε στα τουριστικά επαγγέλματα αντ ένα εχουμε ανοίξει και κανα-δυο πετρελαιοπηγές ενώ στα ψηλά θα κυριαρχεί και πάλι ο κρατικοδίαιτος καπιταλισμός.
Ακόμη και εάν γίνουν όλα τέλεια και όπως προστάζει η τρόικα  μην έχετε αυταπάτες ότι κάτι θα αλλάξει.  Πάλι θα παραμείνουμε ο παρίας της Ευρώπης. Στην πράξη πληρώνουμε σήμερα και υποθηκευόμαστε χάνονται δυο γενιές ελλήνων για να παραμείνουμε  η τελευταία τρύπα στο ευρω-ζωνάρι. Αυτό είναι το όραμα του πολιτικού συστήματος  αυτή την στιγή και ξαναλέω ότι αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: