ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.10

Εργατοπατέρες και «αριστερά»: «λιπαντικά» του καθεστώτος


Μέσα στο σίφωνα των γεγονότων περνάνε κάποια «σημεία» σημαντικά, εντελώς απαρατήρητα. Σημαντικά, γιατί αποτυπώνουν ολοκάθαρα όλη την προδοτική συμπαιγνία των εργατοπατέρων και των «αριστερών» ηγεσιών.

Ένα τέτοιο σοβαρό και άκρως αποκαλυπτικό «σημείο» είναι ότι οι εργατοπατέρες και οι «αριστερές» γραφειοκρατίες που κραυγάζουν «ότι έχουμε πόλεμο», κήρυξαν τον «απεργιακό πόλεμο του δρόμου», ΟΧΙ την ημέρα που ψηφιζόταν στη Βουλή το «πολυνομοσχέδιο», αλλά μία μέρα μετά…
Αυτή η «λεπτομέρεια», που ομολογουμένως πέρασε απαρατήρητη, λέει πολλά.
Καταρχάς έρχεται σε κατάφορη αντίθεση με την πολιτική, συνδικαλιστική και τη ρεφορμιστική λογική, ιδιαιτέρως με την αγωνιστική λογική.

Τι το λογικότερο την ημέρα που ψηφιζόταν το «πολυνομοσχέδιο» των κυβερνητικών ανδρεικέλων να ΠΟΛΙΟΡΚΗΘΕΙ η Βουλή από τους «εκτελεσθέντες» εργαζόμενους και από το λαό που βογκά και καταστρέφεται από τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση με το «δημοκρατικό» μανδύα της Βουλής και τη «δημοκρατική» νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των κομμάτων: ΟΛΑ κάθονται στα έδρανα…

ΕΔΩ, όμως, ακριβώς, βρίσκεται το κλειδί ερμηνείας αυτής της ανορθόδοξης και παράλογης, ακόμα και για το ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟ, πράξης.

Οι εργατοπατέρες και οι «αριστερές» γραφειοκρατικές ηγεσίες αυτό ακριβώς θέλανε: ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΘΕΙ η Βουλή από το λαό!!!

Οι εργατοπατέρες και οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΝ έχουν «ξεπεράσει» σε προδοσία και το ρεφορμισμό, ακριβώς γιατί πλέον δεν είναι ούτε ρεφορμιστικές ηγεσίες, αλλά άμεσα εξαρτήματα του καθεστώτος, «λιπαντικά» στη μηχανή του συστήματος.

Τόσο οι εργατοπατέρες, όσο και τα «αριστερά» καθεστωτικά κόμματα, ιδιαίτερα η ηγεσία του ΚΚΕ, γνωρίζουν πολύ καλά την κοχλάζουσα οργή των εργαζομένων και του ελληνικού λαού και την έχουν υπολογίσει με ακρίβεια.

Εάν, λοιπόν, κινητοποιούσαν τον κόσμο την ίδια ημέρα που ψηφιζόταν το «πολυνομοσχέδιο» των νέων «εκτελέσεων» του ελληνικού λαού, ΚΑΜΙΑ δύναμη δεν θα μπορούσε να αποτρέψει την πολιορκία της Βουλής.

Οι γραφειοκράτες θα ξεσκεπαζόντουσαν. Δεν είναι δυνατόν να κινητοποιείς τον κόσμο γι’ αυτά που ψηφίζονται στη Βουλή και να του απαγορεύεις να πάει στη Βουλή και το χειρότερο: Να βρίσκονται μέσα στη Βουλή τα «αριστερά» κόμματα…

Αν πάλι οι πολύχρωμοι «αριστεροί» γραφειοκράτες ΥΠΕΚΥΠΤΑΝ στις αγωνιστικές απαιτήσεις και πήγαιναν στη Βουλή, τότε η κατάσταση δεν μπορούσε να ελεγχθεί: Είναι τόσο μεγάλος και ξεχειλισμένος ο θυμός του ελληνικού λαού και τόσο συμπιεσμένη η εκρηκτική ΟΡΓΗ του, που ΤΙΠΟΤΑ δεν θα απέτρεπε το ρεσάλτο στη Βουλή…

Μιλάνε για ΠΟΛΕΜΟ, λοιπόν οι γραφειοκρατικές καμαρίλες της «αριστερής» απάτης, αλλά, με νύχια και με δόντια, υπονομεύουν τους πολιτικούς και οργανωτικούς όρους του πολέμου και ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ανοικτά και εκτονωτικά τις πολεμικές διαθέσεις του λαού.

Μιλάει για «πόλεμο» η ηγεσία του ΚΚΕ (λόγια για εσωτερική κατανάλωση), αλλά συναγελάζεται η Παπαρήγα με τον «εκτελεστή» των συμβολαίων θανάτου του ελληνικού λαού και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο τσίρκο της Βουλής, νομιμοποιώντας έτσι στην ΠΡΑΞΗ αυτό που κατηγορεί στα λόγια: Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ.

Αντί η ηγεσία του ΚΚΕ, που δημοκοπεί περί πολέμου, να κηρύξει ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, την ημέρα της ψήφισης του «πολυνομοσχεδίου» και να είναι αυτή η ηγεσία στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της μάχης, ήταν στη Βουλή, δικαιολογώντας αυτή τη συμμετοχή στον «ορνιθώνα» με κούφιες ρητορείες περί πολέμου…




Και όχι μόνο αυτά: Οι «πολεμιστές» της ηγετικής κλίκας του ΚΚΕ κάνουν τα πάντα, ακόμα και στις «αγωνιστικές» φιέστες των διαδηλώσεων, στο να μην ενωθούν οι εργαζόμενοι μεταξύ τους: Ξεχωριστές πορείες των «στρατών» τους, απλή βόλτα έξω από τη Βουλή και κατόπιν ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ αποχώρηση και εγκατάλειψη κάθε μάχης: «Ξεκούραση» στις Στήλες του Ολυμπίου Διός και του Φιλοπάππου!!!

ΜΟΝΟ οι τυφλοί πλέον δεν μπορούν να δούνε την προδοτική συμπαιγνία των εργατοπατέρων και των «αριστερών» γραναζιών του καθεστώτος.


Γι αυτό και ωρύονται για τη «βιαιότητα» κατά του Χατζηδάκη, από κοινού με τους κραυγαλέους ιδεολογικούς και πολιτικούς γενίτσαρους του καθεστώτος. Μιλούν και αυτές οι άθλιες «αριστερές» ηγεσίας όπως ο Πρετεντέρης και αυτή η αθλιότητα του γλοιώδους, ο Τσίμας…

Ωρύονται, ακριβώς γιατί στην πράξη εκδηλώνονται τα έμβρυα της αγωνιστικής δράσης που υπερφαλαγγίζουν την ΥΠΑΚΟΗ στην αστική νομιμότητα των εργατοπατέρων και των «αριστερών» δεκανικιών…
ρεσαλτο 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=223817&cid=4
δειτε στο βιντεο καταγγελια κατοικου

Ανώνυμος είπε...

Λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, με βροχή και κρύο, οι περισσότεροι κάτοικοι βρίσκονται στα σπίτια τους. Οι φωτιές στους δρόμους που τους ζεσταίνουν έχουν σβήσει από τη βροχή. Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκινούν επίθεση. «Δίχως να τους έχουμε προκαλέσει», λένε κάτοικοι.

«Ευγενικά» ισχυρίζεται η αστυνομία πως ζήτησε από τους λιγοστούς διαδηλωτές να απομακρυνθούν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Χωρίς να αντιμετωπίσουν πολυάριθμη αντίσταση από τους κατοίκους -στο πλάι τους πρώτη φορά και διαδηλωτές που έχουν έρθει από Αθήνα- φτάνουν στα αρχικά οδοφράγματα των κατοίκων. Εκεί, τον δρόμο κλείνουν δύο απορριμματοφόρα του δήμου, σκαπτικό μηχάνημα, ένα υδροφόρο όχημα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής, καθώς και αρκετά μικρά βουναλάκια από πέτρες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό κατάφεραν να παραβιάσουν τα οχήματα και τα συστήματα εκκίνησής τους. Με την κάλυψη της αστυνομίας, τα μεν απορριμματοφόρα και η υδροφόρα απομακρύνθηκαν ενώ χρησιμοποίησαν το σκαπτικό του δήμου για να καθαρίσουν τον δρόμο από τα οδοφράγματα.

Σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, διαφορετικοί τα παραβίασαν και διαφορετικοί τα οδήγησαν για να τα απομακρύνουν. «Εχουν όλη την οργάνωση», λένε, «αλλά εμείς το δίκιο με το μέρος μας». Στη συνέχεια και αφού τα είχαν απομακρύνει, τους έσκασαν τα λάστιχα. Ολα τα αντιστασιακά πανό που είχαν κρεμάσει, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς και μια πρόχειρη εξέδρα στην οποία τραγουδούσαν και έπαιζαν μουσική τα παιδιά, αποκαθηλώθηκαν.

Αμέσως οι καμπάνες, οι σειρήνες πολέμου, καθώς και ένα τζιπ με μεγάφωνο άρχισαν να καλούν τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του. Λίγο αργότερα, χιλιάδες κάτοικοι και μαθητές των σχολείων της Κερατέας, που εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά, βρίσκονται στους δρόμους. Πίσω από τις κλούβες κρύβεται και η «αύρα», το όχημα της αστυνομίας που ρίχνει νερό με πίεση.

Παρ' όλο που οι κάτοικοι «έχασαν» μεγάλο μέρος της λεωφόρου Λαυρίου, εξακολουθούν να φωνάζουν ένα από τα προσφιλή συνθήματά τους: «Κερατέα-Κερατάδες 1-0».

Οσοι έχουν την προσωρινή ατυχία να ζουν στην «απαγορευμένη ζώνη» όπου διαδραματίζονται οι οδομαχίες, εξακολουθούν -όπως λένε- να δείχνουν στην αστυνομία διαβατήριο ή ταυτότητα, τόσο για να πάνε στα σπίτια τους όσο και για να φύγουν.

Κάλεσμα για μολότοφ

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, μια παρέα ηλικιωμένων αναρωτιόταν με παράπονο: «Πού είναι οι αναρχικοί να μας βοηθήσουν;», «Είναι στην Αθήνα τώρα, παππού, αλλά θα έρθουν», τους έλεγαν για να τους καθησυχάσουν. Μπορεί να είναι απλώς ένας μύθος που γεννήθηκε μέσα στις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Δεκάδες όμως κάτοικοι επιβεβαιώνουν πως μια ομάδα γυναικών προχωρημένης ηλικίας διαμαρτυρήθηκε στον δήμο και στους τοπικούς άρχοντες, πως έχουν τελειώσει οι μολότοφ. *
enet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ
ΕΑΝ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ , Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΝΟΥΜΕ ( μερος τριτο )
From HEIL GAP
Φωτογραφία
http://www.bilderberg.org/fall.jpg

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel, που υποστηρίζεται και από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες κατάφεραν την Πέμπτη να σταματήσουν την οικονομική καταστροφή για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ, αναστέλλοντας την εισαγωγή των ευρωομολόγων και την επέκταση της τράπεζας 750 δισεκατομμύρια ταμείο διάσωσης του ευρώ στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες .
Αν και η οικονομική κατάρρευση έχει παρεμποδιστεί, το ζωτικό όμως θέμα για το πώς να επιστρέψει η Ευρώπη στην ανάπτυξη πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα τεθούν πολύ σκληρά ερωτήματα για το πώς θα πρέπει διαχειριστεί το νόμισμα του ευρώ.
Αλλά η επιτυχία της Μέρκελ σε μια κρίσιμη σύνοδο κορυφής αποδεικνύει ότι υπάρχει πολιτική ηγεσία της Ευρώπης είναι ικανη να αντιμετωπίσει τα θεμελιώδη οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ευρωζώνη.
Φυσικά τα ΓΑΠ-ευρωομόλογα καθώς και ένα μεγαλύτερο ταμείο διάσωσης που απαιτείτο από την οικονομική ελίτ θα είχε οδηγήσει σε συνολική αύξηση του χρέους για την ευρωζώνη.
Οι οικονομίες της ευρωζώνης βαθιά βυθισμένες σε μια κρίση του χρέους, που δημιουργήθηκε από την υποχρέωση να καταβάλουν τόκους για αστρονομικές ποσότητες των κλασματικών-αποθεμάτων του τραπεζικού χρέους που έχει σαν βασική του ισορροπία πια μια ηγεμονία του χρέους έναντι κάθε άλλης εθνικής κοινωνικής πολίτικης πολιτιστικής ανθρωπιστικής ανάγκης από τα κοινοβούλια, της Ελλάδας και Ιρλανδίας πρωτίστως και τα οποία αναγκάζουν τους φορολογούμενους να παραλάβουν τον παραφουσκωμένο λογαριασμό των τραπεζών .
Για να χρηματοδοτήσουν τις πληρωμές τόκων για το γιγαντιαίο χρέος ιδιοκτησίας, οι κυβερνήσεις έχουν εφεύρει την θέσπιση των φορολογικών μέτρων λιτότητας, και, κατ 'ουσία, «απαλλοτρίωση» των φόρων και των περιουσιακών στοιχείων των προδομένων από τις κυβερνήσεις τους χωρών για λογαριασμό των τραπεζών, των ομολογιούχων και hedgefunds και τους διαφόρους ιδιώτες επενδυτές τους.
Η εισαγωγή των ευρωομολόγων και bailouts θα χρησίμευε μόνο για να αυξηθεί η ικανότητα των οικονομικών ελίτ να απορροφούν χρήματα για τις παρείσακτες οφειλές από κάθε χώρα, αλλά πλέον και από τη Γερμανία, και έτσι να εμβαθύνει η οικονομική κρίση .
Δουλειές και προτάσεις του εθνοπροδοτη ΓΑΠ και πρόταση του κυρίου Σορος . Να όμως που το άλλο μέλος της λέσχης Bilderberg η Γερμανίδα καγκελάριος δεν τσίμπησε , ίσως γιατί έχει ένα περίεργο σύμπλεγμα και της αρέσει να βρίσκεται το κεφαλάκι της πάντα σταθερά κολλημένο επάνω στον λαιμό της .
Και τώρα όπως καταλαβαίνουμε αφού ο ΓΑΠας δεν κατόρθωσε τελικά να κάνει την κρίση ευκαιρία , πολύ σύντομα τα αφεντικά του θα του δώσουν το διαβατήριο στο χέρι και άντε στο κακό .
Τώρα να του πω να μας γράφεις ΓΑΠα , τι να πω έχω κάποιες αμφιβολίες για το εάν γνωρίζει γραφή . Να μωρέ επειδή είναι της διασποράς το λέω και εγώ, όχι για τίποτα άλλο .
Να δούμε όμως αργότερα πως θα λειτουργήσει η ελεύθερη και εντιμότατη δικαιοσύνη , γιατί πολλά είναι τα εγκλήματα που έχουν γίνει τελευταία .
Επειδή όμως είναι τόσο πολύ μεγάλο το πόσον του κεφαλαίου που απαιτείται για επενδύσεις σε θέσεις εργασίας και η εγχώρια κατανάλωση έχει ήδη αποστραγγιχτεί από την οικονομική ελίτ σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό, με μια ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, έχει προκύψει ακόμη περισσότερο χρέος.
Ήδη, εκατομμύρια νέοι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά: δεν υπάρχουν χρήματα για την εκπαίδευση, δεν έχουμε χρήματα για τις συντάξεις ή παροχές κοινωνικής πρόνοιας. Αλλά αν ο φαύλος κύκλος του χρέους δεν είχε διακοπεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και δεν είχε μπλοκάρει την εισαγωγή των ευρωομολόγων και ένα διευρυμένο ταμείο διάσωσης, η ανεργία, η φτώχεια και η δυστυχία θα είχαν αυξηθεί.

Ανώνυμος είπε...

TESSERA HEIL GAP
Οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη μπορεί να πράξουν το ίδιο, αλλά και να χορηγήσουν απευθείας τα χρήματα που θα ρέουν προς τον πολιτισμό, δημοτικά έργα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την αναζωογόνηση των κοινωνιών τους, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.
Αλλά και μια πρόταση δική μου ας ακολουθησει για λίγο καιρό η αδύναμη Ευρώπη το παράδειγμα της προπολεμικής Γερμανίας με το χρήμα σε κουπόνια για δημόσια και ιδιωτικά έργα . (Ένα δισεκατομμύριο μη πληθωριστικές συναλλαγματικές, που ονομάζεται Εργατικό Treasury πιστοποιητικό, εκδόθηκε τότε κατά προσέγγιση του εν λόγω κόστους. Εκατομμύρια άνθρωποι τέθηκαν σε εργασίες για τα έργα αυτά.) (και επειδή άνθρωποι είμαστε και κάποιος ίσως δεν έλκεται από μια γερμανική ιδέα τότε του θυμίζουμε ότι πρώτος ήταν ο Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος χρηματοδότησε τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο με την κυβέρνηση-που έκδιδε τίτλους της που ονομάζεται "χαρτονομίσματα." )
Η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να αποσυνδεθεί από την βιώσιμη κατανάλωση και τα άλλα κολπάκια με τις πιστωτικές κάρτες . και μην σας φαίνεται αδύνατο αυτό επειδή δεν το παραδέχονται τα αδελφάτα των 7 καναλιών , απλως σκεφτείτε πως ζούσε ο άνθρωπος καλά σε παλαιότερες εποχές .(ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ )
Οι λαοί της Ευρώπης έχουν δικαίωμα στην αρμόδια οικονομική και πολιτική κυβέρνηση και την πρόσβαση σε μια σωστή εκπαίδευση, την απασχόληση κλπ. και το ξέρουν. Οι διαφορές ΜΚΟ Οι ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ , οι τσιριζαιοι ,οι λοιποί νεοταξιτες της παγκοσμίου διακυβερνήσεως , τραγουδιστές της χούντας και μετακομμουνιστικα ζόμπι ας πάρουν τους λαθροεποικους τους και ας πάνε χεράκι χεράκι στις ισλαμοφασιστικες πατρίδες της ανατολής .
Μπορεί και να τους βγει σε καλό . Που ξέρεις καμία φορά τι μέλλει γενέσθαι .
Η δε ευρωζώνη και ΕΕ πρέπει να είναι ουσιαστικά και γρήγορα μεταρρυθμιστεί από τις κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσει τα νόμιμα συμφέροντα των 400 εκατομμυρίων ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ της Ευρώπης που έχει στην ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ της και ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ως επί το πλείστον - ή θα υπάρξει σίγουρα μια επανάσταση από το λαό για την αποκατάσταση της ΑΜΕΣΗΣ δημοκρατίας και της υγιούς οικονομικής πολίτικης.
Η ανάπτυξη δεν ταιριάζει με την επίθεση των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών. Αλλά αυτό που χρειάζονται οι λαοί της Ευρώπης είναι μόνο η ανάπτυξη.
Εκατομμύρια νέοι, κυρίως, έχουν δικαίωμα σε ένα μέλλον.
Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η Μέρκελ και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιμετώπισαν το βασικό ζήτημα για το πώς να αποκαταστήσουν την ρεαλιστική ανάπτυξη - και το σχέδιο για τις χώρες που θα επιτρέπεται να υποτιμήσουν να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα και να προσθέσουν θέσεις εργασίας στην οικονομία.


HEIL GAP (or mind the GAP)

Φωτογραφία
http://www.spiegel.de/images/image-95582-galleryV9-hokx.jpg

Ανώνυμος είπε...

DYO FROM HEIL GAP
Στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ και οι ηγέτες συμφώνησαν σε μια «διαρκή κρίση ή μηχανισμός διάσωσης" να εισαχθεί το 2013. Αυτό θα απαιτήσει μια αλλαγή στη Συνθήκη της Λισαβόνας και των ψηφοφόρων θα γίνει σίγουρα ζητώντας δημοψήφισμα .
Το ίδιο το όνομα του ταμείου - «μόνιμος μηχανισμός κρίση» - υπογραμμίζει παραλογισμό του . ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ . Η «μόνιμη κρίση» προκύπτει μόνο από το γεγονός ότι το κεφάλαιο είναι "μόνιμο" και θα αναρροφάται από πραγματικές οικονομίες για να πληρώσει το χρέος κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών από το μηχανισμό των φορολογικών προϋπολογισμών και τα ταμεία διάσωσης τράπεζας, όπως το μόνιμο μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ .
Το αποτέλεσμα αυτό είναι το «διαρκή κρίση» των οικονομιών και σκλαβιά στο χρέος στην καθοδική πορεία καταδίκης που φαίνεται ότι τελειώνει μόνο όταν η ελίτ δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τεράστια πολέμους. ( παλιά και δοκιμασμένη συνταγή ) . Η Μέρκελ όμως κατάφερε να επιβάλει αυστηρές ΠΛΕΟΝ προϋποθέσεις για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και για την πρόσβαση στο νέο ταμείο «μόνιμη κρίση". Υπάρχουν ακόμη και μέτρα που θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να αναγκάσουν τους κατόχους ομολόγων να σταματήσουν τις απαιτήσεις τους για τα άνευ αξίας χρεόγραφα τους. Αγορασμένα στο μισό της άξιας τους όπως μας πληροφορεί και ο κ. Χατζάρας στο δελτίο των έντεκα . Αυτή είναι η προφανής λύση σε αυτή την « κρίση » και σίγουρα θα εφαρμοστεί σε κάθε πραγματικά λειτουργική δημοκρατία που καθοδηγείται ΜΟΝΟ από την πραγματική οικονομία . Ναι για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μόνο μιλάμε . Ενώ η οικονομική ελίτ που έχει βρει ένα πολύ κερδοφόρα «πρότυπο για απάτη» και «απαλλοτρίωση», μπορεί να λειτουργήσει μόνον εφόσον μπορεί να πάρει τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης ( συν διαδίκτυο ) και επίσης να βρει αρκετά διεφθαρμένους ή ανίκανους πολιτικούς , όπως στο κόμμα του Fianna Fail στην Ιρλανδία. και φυσικά το πασοκ μαζι με τα αριστεροδεξια δεκανίκια του στην χώρα μας .
Στις Βρυξέλλες, η ελίτ έχει χτυπήσει σαφώς επάνω σε μια ατσάλινη πολιτικό με τη μορφή της Μέρκελ ( μην γελάτε γιατί έτσι αποδεδείχθηκε προχθές ) . Ενώ εκατομμύρια Ευρωπαίοι μπορούν να ανασάνουν με ανακούφιση επειδή υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι με χαρακτήρα και αρμοδιότητες, οι οποίοι δεν μπορούν να αγοραστούν, να δωροδοκηθούν ή να εκφοβίζονται, και οι οποίοι
έμειναν ακόμη σε θέσεις εξουσίας στην ευρωζώνη . Στην οικονομική δε ελίτ θα πρέπει να αναρωτιούνται πού θα βρουν να κατασπαράξουν το επόμενη δωρεάν γεύμα τους.
Η Ελλάδα μας έχει ήδη σχεδόν ξεκοκαλιστεί από την οικονομική ελίτ και το ΔΝΤ / ΕΕ και η μικρή Ιρλανδία, με τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους παρα-δίπλα από μας στη γραμμή για το ΔΝΤ / ΕΕ σε ένα φορολογικό καθεστώς λιτότητας για λογαριασμό των κατόχων ομολόγων.
Επιπλέον, η πολιτική αντίσταση στην μηχανική ληστεία των τράπεζα αυξάνεται, κάνοντας μια επιδρομή στα κεφάλαια φορολογούμενος ολοένα και πιο επικίνδυνη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε μια περικοπή του προϋπολογισμού κατά 40%, η μεγαλύτερη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα δισεκατομμύρια που χορηγεί στις τράπεζες για κλασματικό αποθεματικό, ( τα χρέη της λογιστικής ).
Οι οικονομικές ελίτ, επίσης, εκπροσωπούμενη από ιδρύματα όπως η BMW το θεμέλιο της οικογένειας Quandt της και με μαριονέτες όπως ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου , που πίεσε εξ ισου σκληρά με τον ΓΑΠα για την ευρωομόλογα. αλλά που αντιμετωπίζουν σήμερα έναν προϋπολογισμό λιτότητας και στην Γερμανια και έτσι φαίνεται πια ότι η μόνη βραχυπρόθεσμα πηγή των μετρητών για την οικονομικό ελίτ είναι τώρα η ΕΚΤ. (ευρωπ.κεντρ.τραπεζα )

Ανώνυμος είπε...

TRIA FROM HEIL GAP
Την Πέμπτη, η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι θα είναι διπλάσια σχεδόν η κεφαλαιουχική της βάση από € 5,8 δις ευρώ σε € 10.8 δισεκατομμύρια από το τέλος του 2012, προκειμένου να διατηρήσουν την αγορά ομολόγων από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν το νομοσχέδιο = 5 δισεκατομμύρια ευρώ = μέσω των διαφόρων κεντρικών τραπεζών τους. Με διορατικότητα, Raiffeisen Bank στην Αυστρία παραιτήθηκε από το μερίδιό της στην εθνική κεντρική τράπεζα αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας στους αυστριακούς φορολογούμενους να πληρώσουν το σύνολο του νομοσχεδίου ΕΚΤ.
Ενώ η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών μπορεί να μείνει στην ιστορία ως το Στάλινγκραντ της οικονομικής ελίτ, όταν το ποσό της προκαταβολής των στρατευμάτων τους από τις επιδρομές των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών τελικά σταματήσει, η νίκη όμως θα είναι εξασφαλισμένη όταν η οικονομία θα είναι καθαρά πλέον προσανατολισμένη στην ανάπτυξη. Σκληρές αποφάσεις για το ευρώ θα πρέπει να ληφθουν ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μετάβαση και οποιαδήποτε επιστροφή στην αειφόρο ανάπτυξη. ( αειφόρος ανάπτυξη = σχήμα λόγου )
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ευρώ νόμισμα με περιορισμένο χώρο εμπόδισε χώρες όπως η Ελλάδα από την υποτίμηση του νομίσματος και την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητάς τους, και έτσι την δημιουργία θέσεων εργασίας και τη δημιουργία εσόδων. Αν και το πρόβλημα αυτό έχει πολλάκις ξαναπαρουσιαστεί από το σύνολο των αρθρογράφων της όμορφης πατρίδας μας .
Και να αποφασιστεί ταυτοχρονως εάν θα επιτρέπει σε χώρες να φύγουν από την ευρωζώνη ή τη λειτουργία , των προ του ευρώ περιφερειακών τους νομισμάτων, και εάν παράλληλα με κάτι τέτοιο, οι χώρες αυτές θα βυθιστούν σε χρέος βαθύτερο παρά ποτέ η όχι .
Η πρόσφατη ενίσχυση της Γερμανίας οφείλεται σε περισσότερες επενδύσεις και περισσότερα χρήματα για την εγχώρια κατανάλωση και είναι ευπρόσδεκτη. Όμως πολλές χώρες της ευρωζώνης όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Ελλάδα θα καταρρεύσουν στη σκλαβιά χρέους προς τις τράπεζες και περιμετρικά τους είναι σίγουρο ότι θα καταστεί πιο δύσκολο για τη Γερμανία να εξάγει προς αυτές τα αγαθά της στο μέλλον - και έτσι κάτι τέτοιο θα απειλήσει και την οικονομική της ευρωστία .
Είναι σαφές ότι η παρούσα ιδεολογία του ευρώ θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Οι χώρες πρέπει να ΕΧΟΥΝ τη δυνατότητα ΕΚΛΟΓΗΣ να φύγουν ή και να υποτιμήσουν το νόμισμά τους ή να θεσπίσουν περιφερειακά νομίσματα πράγμα που εάν γίνει με οικονομικούς όρους εθνικού και κοινοτικού συμφέροντος τότε και θα επιτρέψει την ανάπτυξη και την ανάκαμψη.
Εκατομμύρια νέοι σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν δουλειά ή ακόμα και τις προοπτικές της ιδίας της εκπαίδευσης τους εξαιτίας της ανικανότητας και της διαφθοράς των ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ
και ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ έχουν συλληφθεί επί ΕΡΓΟΥ ΕΥΡΩ. Εκατομμύρια είναι άνεργοι. Εκατομμύρια πρέπει να ζήσουν από τις συντάξεις και τις άλλες παροχές πείνας.
Το να συνεχιστεί αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο.
Και από την άλλη κατασπατάληση των εθνικών μας πόρων από τους διαπλεκομενους και επίσης την περίθαλψη εκατομμυρίων λαθραίων εισβολέων .
Στην άλλη δε άκρη του κόσμου η οικονομία της Κίνας ΑΝΘΕΙ , επειδή η κυβέρνηση δημιουργεί χρήματα χωρίς κρατήσεις για μαϊμουδίστικα χρέη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ λογω των χαμηλών ημερομισθίων όπως διαλαλούν τα αδελφάτα των 7 καναλιών .

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ παιδιά είχε συγκέντρωση και ανήμερα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Τα ΜΜΕ βέβαια δεν είπαν κλασσικά απολύτως τίποτα επειδή δεν έγιναν επεισόδια. Τους προδότες της ΓΣΕΕ να χτυπάτε, όχι την αριστερά. Όχι ότι δεν κάνει λάθη, αλλά αυτή η κρίσιμη στιγμή δεν είναι για να τρωγόμαστε όλοι μαζί μεταξύ μας..