ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.11

ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!

Σοκ προκαλεί η εμπιστευτική ομολογία του Υπουργού Οικονομικών στον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη, όταν κατά τη μαραθώνια 12ωρη συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ στις 7/6/2011, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή, παραδέχθηκε πως δεν ξέρει αν θα βγούμε σε διέξοδο με το Μεσοπρόθεσμο, αλλά ελπίζει, αν τηρήσουμε το πρόγραμμα, κάποια στιγμή οι εταίροι μας να πάρουν μια πολιτική απόφαση για την απαλλαγή μας από το Χρέος!


   Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΞΟΔΟ
   Να τι ακριβώς αποκάλυψε ο Βουλευτής στην εκπομπή του Αντώνη Κοκορίκου στον Flash 96, στις 8/6/2011:
   «Χθες, κύριε Κοκορίκο - να ακούν οι ακροατές σας - δεν μπορεί η κοινωνία έτσι να ξέρει τι ακριβώς ειπώθηκε... Πάντως ετέθηκε καταρχήν και από μένα, ένα θεμελιακό ερώτημα.
   Είπα στον Παπακωνσταντίνου: Γιώργο, αν αυτά που μας λες τώρα - μας έφερες Μεσοπρόθεσμο – το ψηφίσουμε όπως είναι και με μερικές αλλαγές και το καλυτερέψουμε και το εφαρμόσουμε στην εντέλεια – δεν έχουμε αποδείξεις ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέχρι τώρα, αλλά πες ότι το εφαρμόζουμε -  θέλω ένα απλό ερώτημα. Η χώρα θα βγει σε ξέφωτο ή θα πέσει πάλι πάνω στο παγόβουνο του τεράστιου Χρέους, το οποίο μεγαλώνουμε με 200 δις με όλα αυτά τα δάνεια που παίρνουμε τώρα;
  Η απάντησή του ήταν ειλικρινής:
  “Δεν ξέρω Νίκο αν θα βγούμε σε διέξοδο, ευελπιστώ όμως βάσιμα, ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά, τότε και η Κοινότητα με τα όργανά της θα ξεπεράσει το θεσμικό και το συστημικό πρόβλημα που έχει και με μια πολιτική απόφαση θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το βραχνά του Χρέους”»!!!

  Και ο Βουλευτής συνέχισε:
   «Αν είναι να περάσουμε μέσα από τα καυδιανά δίκρανα (σ.σ. εξαναγκασμός σε ταπείνωση) όλη την κοινωνία, να γονατίσουμε όλο το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας, να πουλήσουμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της περιουσίας ας πούμε του Δημοσίου και στο τέλος να πάμε και σε μια Χρεοκοπία, είναι πρόβλημα! Είναι τεράστιο πρόβλημα»!


   ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΟΚ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
   Η απάντηση Παπακωνσταντίνου στο καθαρό και εύλογο ερώτημα του Βουλευτή, δημιουργεί ρίγος! Επειδή ο Υπουργός Οικονομικών:
   1. Δηλώνει πως δεν ξέρει αν θα βγούμε σε διέξοδο! Δηλαδή και το 2ο Μνημόνιο είναι εκτος πραγματικότητας όπως και το 1ο! Και το γνωρίζει! Και για πρώτη φορά ομολογεί γιατί ακολουθεί αυτόν τον αδιέξοδο και παράλογο δρόμο! Ότι δηλαδή...
   2. Φορτώνει το κάρο (Ελλάδα) ως να πέσει κάτω το άλογο (οικονομία) με την ελπίδα πως το αφεντικό (Ε.Ε.) θα αποφασίσει με ευσπλαχνία να πάρει το φορτίο από την άμαξα... Αφού θα έχει ψοφήσει το άλογο... Και μαζί του θα έχουν εξοντωθεί από την ανεργία, τη φτώχεια και την πείνα οι Έλληνες!


  Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΧΕΔΙΟΥ" - Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ
  Είναι δηλαδή με απλά λόγια, σαν να λέει ο Παπακωνσταντίνου: κοιτάτε παιδιά το Χρέος είναι τεράστιο και δεν βγαίνει. Μπαίνουμε μέσα στο σκοτεινό τούνελ της Τρόικας και ακολουθούμε στα τυφλά το δρομολόγιο που μας έβαλαν, με το φορτίο που μας έβαλαν και την ταχύτητα που μπορούμε και στο δρόμο για να έχουμε ολίγα καύσιμα, θα αρχίσουμε να καίμε τα βαγόνια (δημόσια περιουσία)... Αφού κάνουμε ό,τι μας λένε, την ευθύνη δεν θα την έχουμε εμείς, αλλά το Πρόγραμμα! Το Σχέδιο της Τρόικας! Και επειδή ήταν και είναι  - τώρα ακόμη περισσότερο με τα νέα δάνεια - αδύνατο να σπρώξουμε το Χρέος για να περάσουμε και να βγούμε στην άλλη άκρη, ευελπιστούμε, ότι βλέποντας οι Εταίροι από τη μια το ακατόρθωτο του πράγματος και από την άλλη τη φιλοτιμία μας, θα πουν "ε, κάναν τα πάντα οι Έλληνες, αλλά δε βγαίνουν, πρέπει να τους πάρουμε το βάρος, να το διαγράψουμε το Χρέος, να προχωρήσουν"...
   Άσχετα εάν τότε είμαστε ζωνταντοί ή πεθαμένοι...


  ΑΔΙΚΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
   Αυτά όμως εκτός του ότι είναι αστεία, είναι και επικίνδυνα! Διότι δεν παίζειται μια εταιριούλα, αλλά ένας ολόκληρος λαός και ένα ολόκληρο κράτος!
   Ο Υπουργός μας ζητάει να θυσιαστούμε άδικα και να ξεπουλήσουμε την εθνική περιουσία επίσης άδικα, αφού έτσι κι αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε και όλοι οι κόποι θα πάνε χαμένοι!
   Κι αν μας λυπηθούν, μας λυπήθηκαν.... Και με ποια φοβερά ανταλλάγματα...

  Μετράμε σε πόσες ώρες θα φύγει από το Υπουργείο...
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: