ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.11

Π.Σ. ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : "..... ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...."....

 ..... δεν είπε βέβαια ακριβώς αυτό το μέλος του Π.Σ. ΠΑΣΟΚ κ Παναγιωτακοπουλος απευθυνόμενος προς τον αρχηγό του και πρωθυπουργό της χώρας στην χθεσινοβραδυνή εκ νέου μαραθωνοδρομία του ΓΑΠ με τους εντεταλμένους του συρφετού του και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ... αλλά .....
σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του κ. Γ. Παναγιωτακόπουλου και του κ. Παπανδρέου, όταν ο πρώτος έθεσε θέμα ξένης επικυριαρχίας και μείωσης της εθνικής ανεξαρτησίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του πρωθυπουργού, ο οποίος τού ζήτησε να ανακαλέσει.
«Είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας και απαιτώ να ανακαλέσεις αμέσως αυτά που είπες και που με προσβάλουν» φέρεται να τόνισε ο κ. Παπανδρέου και διευκρίνισε πως η όποια βοήθεια έχει ζητηθεί είναι σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και αφορά τη λειτουργία του κράτους.

Πάντως όπως και να έχει η νύξη Παναγιωτακόπουλου και η αντίδραση ..οργισμένη μάλιστα όπως θέλουν οι πληροφορίες ... από τον Πρωθυπουργό λίγο ενδιαφέρει την κοινή γνώμη καθόσον η απομυθοποίηση των πολιτικών ταγών της χώρας και δη των κομματόσκυλων τύπου Παναγιωτακόπουλου έχει γίνει πλέον συνείδηση και απόλυτη εμπέδωση αφού είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ και οι πολιτικοί μας απλά πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για τους τύπους αφού τα "χαρτοφυλάκια " τους έχουν παραδοθεί άνευ όρων ελέω καρέκλας στους όποιος επικυρίαρχους ....


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλιοφασίστα τι άλλες μαλακίες θα σκαρφιστείς και θ΄ αραδιάσεις ;

Unknown είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ...... ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ??