ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.11

ΔΕΛΦΟΙ: ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ


Μια νέα «καταιγίδα» φαίνεται πως πλησιάζει για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ένας άλλος εκλεκτός της, ο τέως νομάρχης Φωκίδας και νυν δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης, μετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, κινδυνεύει με έκπτωση από το αξίωμα, κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
Δύο υποθέσεις παρανομιών
Στην πρώτη υπόθεση, ο Νίκος Φουσέκης κατηγορείται ότι κατά την περίοδο του 2003 πιστοποίησε ως πολιτικός μηχανικός, με ψευδή τοπογραφικά διατάγματα, συγκεκριμένη οικοπεδική έκταση ιδιοκτησίας του πρώην δημάρχου Δελφών Παναγιώτη Καλτσή, η οποία βρίσκεται εκτός της ζώνης του αρχαιολογικού χώρου Δελφών, αν και είναι αποδεδειγμένο ότι ήταν και είναι εντός της ζώνης.
Με τα ψευδή αυτά στοιχεία, κατέστη δυνατόν να παραβιαστεί ο θεσμοθετημένος αρχαιολογικός χώρος Δελφών και να κατασκευαστούν σ' αυτόν τεράστιες κτηριακές εγκαταστάσεις.
Στη δεύτερη υπόθεση που αποκάλυψε το newstimer.gr, ο δήμαρχος Δελφών, με αφορμή μήνυση από πολίτη για πολεοδομικές παρανομίες στον Παρνασσό, κατηγορείται για πέντε κακουργήματα-παραβάσεις εις βάρος του Δημοσίου για προσωπικό όφελος και για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων (κλικ εδώ).
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας, με το υπ. αριθμ. 155/2011 βούλευμά του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφάσισε την καταβολή 15.000 ευρώ από τον Νίκο Φουσέκη, ως περιοριστικού λόγου εγγυοδοσίας και παραπομπή στο Συμβούλιο Εφετών Λαμίας.
«Επειδή εναντίον του Ν. Φουσέκη βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική δίωξη για διάπραξη δύο κακουργηματικών πράξεων για εκτέλεση εγκλημάτων πού έλαβαν χώρα με επιτηδευμένο τρόπο, σε συνεργασία με τον συγκατηγορούμενό του Π. Καλτσή, με την τότε ιδιότητά του ως Δημάρχου του Δήμου Δελφών Φωκίδας, για να πετύχουν αμφότεροι τον εγκληματικό σκοπό τους... Επιπροσθέτως, εάν ληφθεί υπόψιν ότι ο Νικόλαος Φουσέκης σήμερα είναι εκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Δελφών, πιθανολογείται ότι δεν αποκλείεται να εκμεταλλευθεί την ιδιότητά του αυτή για τη διάπραξη οικονομικής φύσης αξιόποινων πράξεων...», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.
Η στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Όπως είπαν πηγές από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερέας, ερωτηθείσες από την aftodioikisi.gr γιατί δεν έχει τεθεί σε αργία ο δήμαρχος, «η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, έχει έρθει το σχετικό έγγραφο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας, και έχει μεταβιβαστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις δικαστικές Αρχές προκειμένου το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας να αποφασίσει για το αμετάκλητο ή όχι. Εάν υπάρξει αμετάκλητο βούλευμα, φυσικά και θα κινηθούν οι διαδικασίες για να τεθεί σε αργία και να εκπέσει του αξιώματός του».

.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: